Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan i Harry sina Archieja neće povesti na posljednju kraljevsku dužnost u London, reakcije nisu najbolje

princ Harry i Meghan Markle

Meghan Markle i princ Harry odlučili su da sin Archie neće s njima poći u Veliku Britaniju, gdje ih čeka posljednje obavljanje službenih kraljevskih dužnosti, a bivši tajnik palače koji je bio zadužen za odnose s medijima zaključio je da je to s njihove strane zlobno i bezobzirno.

35-godišnji Harry nedavno se vratio iz Kanade u Veliku Britaniju na obavljanje posljednjih službenih angažmana, a njegova postkraljevska karijera uskoro će započeti, baš kao ona njegove pokojne majke, princeze Diane kada se razdvojila od princa Charlesa 1992. godine.

Harry boravi u svom britanskom domu Frogmore Cottageu, a Meghan će mu se večeras pridružiti na dodjeli nagrada Endeavour Fund, koje se dodjeljuju ozlijeđenim i bolesnim ratnim veteranima.

Princ Harry i Meghan Markle
image-184166

Dickie Arbiter, koji je kao glasnogovornik palače radio od 1988. do 2000. godine, izjavio je kako će biti prava šteta ako par sa sobom ne povede sina Archieja kako bi proveo neko vrijeme sa svojom obitelji, pogotovo s princem Philipom i kraljicom Elizabetom, koji su već u poodmakloj dobi i pitanje je kada će ponovno dobiti priliku za druženje s praunukom.

Meghan Markle i princ Harry
image-184167

“Žao mi je, ali ne postoji opravdan razlog ili opravdanje da ga ne povedu. Naposljetku, mora se susreti s članovima svoje obitelji jer oni neće dobiti priliku vidjeti ga neko vrijeme s obzirom na to da će živjeti u Kanadi. Moglo bi se postaviti pitanje je li premalen za let avionom, ali to mu ne bi bio prvi put, djeca lete cijelo vrijeme. Letio je već u Južnu Afriku, ovo mu ne bi bilo predaleko. Smatram da bi ga trebali povesti sa sobom”, izjavio je Dickie za Nine News Australia.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts