Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan i Harry još uvijek nemaju kućnu pomoćnicu, ali ni dadilju; u svemu im pomaže tek jedna osoba!

princ harry meghan markle ss

I dok princ Charles, ali i njegov sin princ William sa suprugom Kate Middleton, u svojim domovima imaju pravu vojsku zaposlenih – od kuhara, preko kućnih pomoćnica pa sve do osoba zaduženih za vođenje Instagrama – kada je riječ o princu Harryju i Meghan Markle, priča je sasvim drugačija

Kako donosi Daily Mail, princ Harry i Meghan Markle doista se trude biti drugačiji od ostatka kraljevske obitelji. I dok drugi članovi imaju po nekoliko zaposlenih u svojim domaćinstvima, od kuhara i dadilja pa sve do osoba zaduženih za vođenje društvenih mreža, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su prije nešto više od tjedan dana po prvi puta postali i roditelji malenog Archieja, još uvijek nisu zaposlili nikoga u svom novom domu u Frogmore Cottageu.

Meghan-Markle-i-princ-Harry-inst
image-162625

Navodno im je jedina pomoć Meghanina majka Doria Ragland, koja je svoj ‘američki život’ na neko vrijeme ostavila po strani, a sve kako bi bila u potpunosti na raspolaganju svojoj jedinici i prvom unuku.

‘Još uvijek nemaju dadilju, kuhara, kao niti jednog drugog pomoćnika’, otkrio je izvor blizak Sussexovima, dodavši kako je u Frogmore Cottageu, osim novopečenih roditelja i malene bebe, tek Doria Ragland.

Doria Ragland ss
image-162626

Prije rođenja malenog Archieja, naveliko se šuškalo kako će Harry i Meghan napraviti apsolutno sve suprotno od onog na što je kraljevska obitelj do sada navikla. Nagađalo se da će dadilja stići iz Amerike, no, barem za sada, ništa od toga se nije odvilo. Lako je moguće da će za njegov odgoj na kraju biti zaduženi jedino Meghan i Harry, koji neće tražiti ničiju pomoć, a sve kako bi Archie odrastao kao i svi njegovi vršnjaci, koji nemaju veze s kraljevskom obitelji.

Izvor tportal.hr  Foto screenshot

About The Author

Related posts