Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Matija Vuica otvorila modno carstvo u Međugorju

Matija Vuica

U subotu je Matija Vuica u Međugorju otvorila MM Gallery, modni atelier u kojem će prvi put biti dostupne unikatne haljine i vjenčanice i izvan Hrvatske.

Atelier MM Gallery, Matija Vuica otvorila je u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić. 

Matija Vuica i Mirna Barbarić
image-126646

Matija Vuica i Mirna Barbarić

Otvorenju su nazočile mnogobrojne Hercegovke pretežito mlade, lijepe, zgodne i dotjerane kao da su na modnoj pisti, a na otvorenje su došle s buketima cvijeća.

IvoJuricic-36
image-126647

Matija Vuica Međugorje
image-126648

Matija Vuica Međugorje
image-126649

Iskazale su svoje zadovoljstvo što više ne moraju putovati u Zagreb kad im zatreba večernja haljina ili vjenčanica i već jučer su neke izložene vjenčanice i haljine rezervirale za probe u narednim danima.

IvoJuricic-21
image-126650

MM Gallery je exclusivni atelier na više od  120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina. Sama dizajnerica, osim na otvorenju, u redovitim intervalima susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim snovima, željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova. Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu.

IvoJuricic-11
image-126651

IvoJuricic-9
image-126652

Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica izložena je u atelieru,  a prema upitima znam da su mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekale otvorenje ateliera.  – izjavila je Matija Vuica povodom otvorenja novog ateliera.

IMG_1229
image-126653

Piše D.T. Foto Ivo Juričić, Show Bizz Press

About The Author

Related posts