Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Matija Vuica osvojila red carpet u Veneciji!

Matija Vuica foto Giordano Cellich
Hrvatska modna dizajnerica svjetskog formata Matija Vuica, čije haljine uljepšavaju sve regionalne crvene tepihe, može se pohvaliti još jednim velikim uspjehom.

Nije prvi put da se Matijine haljine pojavljuju i na svjetskim red carpetima, više puta ih je nosila naša poznata glumica Zrinka Cvitešić  i oduševila svojom besprijekornom pojavom.

Ovaj put haljine Matije Vuice bljesnule su na crvenom tepihu jednog od svjetski najvažnjih filmskih događaja, 74. Filmskom festivalu u Veneciji.

Clipboard06
image-105595

Clipboard05
image-105596

Čak su se tri Matijine haljine ovih dana pojavile na filmskim partyjima i crvenom tepihu. Matija je nedavno započela suradnju s poznatim njemačkim stilistom Samuelom Sohebijem.  Veliku pozornost na crvenom tepihu izazvala je poznata manekenka, model i tv voditeljica Hofit Golan.

Clipboard04
image-105597

Clipboard02
image-105598

Njezino poziranje na premijeri filma The Leisure Seeker u Matijinoj svilenoj žutoj haljini s volanima objavili su mnogi svjetski mediji. Daily Mail tako za žutu haljinu piše da je “striking”, “stunning canary yellow Grecian style gown”  i “jaw dropping”-

baazar
image-105599

Za očekivati je da će se još Matijinih haljina pojaviti u Veneciji jer festival traje do 9. rujna.

Patricia Gloria Contreras u Matijinoj haljini

Pitanje je dana kad će, uz domaće poznate dame, za haljinama Matije Vuice posegnuti i slavna svjetska imena.

Piše D.T. Foto Giordano Cellich

About The Author

Related posts