Srpanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Massimo veličanstvenim koncertima otvorio turneju Vještina Boutique

Dugoočekivana turneja Vještina Boutique kojom Massimo obilježava petnaest godina od objave kultnog albuma “Vještina”, započela je u subotu spektakularnim koncertom u karlovačkoj dvorani Zrinski, a već u nedjelju druga postaja je bio čakovečki Centar za kulturu.

massimo_koncert_SBP
image-177322

Massimo je u intimnoj atmosferi karakterističnoj za teatre uz pratnju sjajnog trija u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović publiku u ispunjenim dvoranama proveo kroz magiju svoje “Vještine”. Nezaboravnim vokalom, nošen akustičnim melodijama svog pratećeg benda  otpjevao je neke od vječnih klasika domaćih glazbenika. Na repertoaru su tako našle “Pristao sam bit ću sve što hoće” Bijelog dugmeta, “Bacila je sve niz rijeku” Indexa, Gibonnijev “Libar“, Arsenov “Razgovor s konobarom“, “Mi nismo sami” Jure Stublića i grupe Film, Oliverove “Stine“, a na veliko oduševljenje obožavatelja, Massimo je otpjevao i svoje uspješnice “Iz jednog pogleda” i “Stranac u noći“.

massimo_koncert_SBP
image-177323

Massimo je raspjevane Karlovčane i Čakovčane osvojio svojom toplinom i neposrednošću te im pružio glazbene večeri koje će još dugo pamtiti.


Turneja Vještina Boutique ovog petka, 15. studenog,  stiže u odavno rasprodanu Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i 16. studenoSportHouse u Osijeku za koji je u pretprodaji ostalo još malo karata. Finale turneje održat će se  u zagrebačkom kazalištu Gavella 21., 22. i 23.  studenog.Massimo i Miss 7 pozivaju vas da s njima proslavite obljetnicu albuma koji je ostavio velik trag na glazbenoj sceni i zajednički ispišete novu stranicu njegove karijere.

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts