Kolovoz 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marvelov finale ‘Osvetnici: Završnica’ premijerno prikazan sinoć u Zagrebu!

Goran Grgic_klinci

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Osvetnici: Završnica, koji donosi spektakularni finale, premijerno je prikazan sinoć u CineStaru Arena IMAX, a u sva kina stiže već sutra, 25. travnja!

 

 

Osvetnici_Zavrsnica_premijera (3)
image-160869

 

 

 

Iva Sulentic
image-160870

 

Posljednja etapa putovanja Osvetnika, Završnica, na kino platno donosi dosad neviđen, najsmrtonosniji obračun u veličanstvenoj završnici između Osvetnika i najmoćnijeg zlikovca Thanosa. Osvetnici: Završnica započinje u trenutku kada su Osvetnici poraženi od Thanosa, koji je, nakon što je prikupio šest kamena beskonačnosti, nametnuo svoju volju cijelom čovječanstvu i izbrisao polovicu svjetske populacije, uključujući dio Osvetnika. Preostali Osvetnici suočeni su s dosad najvećim izazovom –  da pronađu način da poraze Thanosa jednom zauvijek.

Završnicu su režirali su Anthony i Joe Russo, koji su režirali i prethodni Rat beskonačnosti kao i dva dijela Kapetana Amerike, a superherojsku ekipu predvodi senzacionalna glumačka postava: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan, Danai Gurira, Josh Brolin i mnogi drugi.

Osvetnici_Zavrsnica_premijera
image-160871

Film Osvetnici: Završnica u kina stiže 25. travnja u distribuciji 2i Filma!

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts