Svibanj 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marta Malenica na izboru za World Top Model u Milanu

WTM Croatia--Marta Malenica (5)

Šibenski model, Marta Malenica, predstavnica je Hrvatske na izboru World Top Model International 2018. koje će se održati u Milanu 9. prosinca.2018.

Marta Malenica,predstavnica je Hrvatske na svjetskom izboru  World Top Model koji se ove godine održava u prijestolnici mode, Milanu. Zajedno s predstavnicama Makedonije, Crne Gore, BiH, Slovenije i Srbije a pod vodstvom Sandre Šerbec, vlasnice licence za tih 6 država već se nalazi na pripremama i s nestrpljenjem očekuju dan finala.

Marta, članica modne agencije Leona iz Šibenika, će se tako u Milanu natjecati s 50-tak modela  iz cijelog svijeta, a sudeći po dosadašnjoj uspješnosti hrvatskih modela na tom natjecanju, u Hrvatskoj i rodnom Šibeniku je očekujemo s lentom. Naime, u zadnjih nekoliko godina predstavnice Hrvatske, pobjednice izbora World Top Model Croatia ostvarile su visoke plasmane na tom svjetskom natjecanju.(Dea Maretić –prva pratilja (2015.) i Lara Spajić-pobjednica WTM 2016.)

WTM Croatia--Marta Malenica (8)
image-149304

U Milanu, 9. 12. 2018. će se održati  28. izbor za World Top Model na kojem će se predstavnice 50-tak zemalja svijeta boriti za ugovor vrijedan 200.000€ koji se potpisuje s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija, Major Model Management, koja ima svoje podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna na dosadašnje uspjehe modela pod okriljem njene licence:  “Ovdje na pripremama u Milanu primjećujem da su sve djevojke izuzetno lijepe i samouvjerene i pokazuju visoku razinu manekenskog umijeća, vrlo su profesionalne  pa će stručnom žiriju biti iznimno teško odabrati najbolju U žiriju će biti gosp. Guido Dolci, vlasnik modne agencije MAJOR model management , predstavnici modnih agencija iz nekoliko zemalja svijeta, dizajneri i osobe iz modnog svijeta. Sam finalni izbor uvijek prate i scauti raznih modnih agencija iz Europe i Amerike. Tako da sve djevojke imaju se priliku predstaviti u najboljem izdanju i možda im se ukaže prilika i za rad u nekoj od tih agencija. Kao vlasnica licence za Hrvatsku i ostalih 5 država iz regije iskreno se nadam i priželjkujem  veliki uspjeh za neke od modela pod mojom licencijom.“

WTM Croatia--Marta Malenica (18)
image-149305

Nadamo se  da će taj veliki uspjeh napraviti naša Hrvatska predstavnica Marta Malenica te da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da će vrlo skoro sigurnim koracima koračati rame uz rame s mnogim priznatim i poznatim osobama iz svijeta mode.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts