Srpanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marko Tolja objavio spot za novu pjesmu “Zaspale su sjene”

Zaplesale su sjene 3

Scenarij prati temu zaljubljenog para i „….tvoje male sobe…“ koja se seli zajedno s glumcima, Markom i Deom Dević na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica – splitskim Prokurativama, Marko Tolja predstavit će pjesmu „Zaplesale su sjene“. Riječka ekipa kreativnih ljudi predvođena Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu, a scenarij prati temu zaljubljenog para i „….tvoje male sobe…“ koja se seli zajedno s glumcima, Markom i Deom Dević na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču.

Behind the scenes kadrovi na samom kraju prikazuju “teške radne trenutke“ cijele ekipe ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

Zaplesale su sjene 1
image-133080

Vedru ljetnu pjesma potpisuje Olja Dešić, Markov dugogodišnji suradnik: „Oduvijek nas vežu slični ukusi i isti odnos prema glazbi i ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali veću slobodu i na moju veliku sreću pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski ‘zlikovci’, naši prijatelji i suradnici koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakom tonu, svima hvala – autor je sretan!

 

Zaplesale su sjene 4
image-133081

Riječkog glazbenika koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima  – popu, jazzu, swingu, očekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

Kao autor glazbe i teksta Marko se iskazao na prethodnim albumima, ali i na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom „Tišina“, koja govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Publika i radijski eter brzo su shvatili poruku, „poglasnili emocije“ i odlično prihvatili „Tišinu“.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts