Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marko Tolja i Mia Dimšić zablistali na Splitskom festivalu

Marko Tolja  Mia Dimšić  SBP

Publika prestižnog Splitskog festivala prepoznala je kvalitetu i nagradila prelijepu mediteransku  baladu ‘Sva blaga ovog svijeta’  Mije Dimšić i Marka Tolje trećim mjestom.
Nije čudno da se ‘Sva blaga ovog svijeta’ „ušuljala“ u srca publike jer je riječ o iznimnom duetu u kojem emocije koje stvaraju savršeno isprepletene boje glasa Mije i Marka, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

 

Marko Tolja  Mia Dimšić  SBP
image-167312

 

 

Snimio sam svega dva dueta u 13 godina karijere. Ali na ovaj sam pristao odmah, i bez da sam čuo pjesmu jer Mia Dimšić je jedno veliko glazbeno blago koje se pojavilo na našoj sceni. I kako kaže sama Mia; ovo će stvarno biti jedna lijepa slavonsko – morska priča. Drago mi je da smo je prvi put izveli na Splitskom festivalu i da je odmah pronašla put do publike, radujem se svakom novom izvođenju – o suradnji s Mijom izjavio je Marko.

 

 
Videospot za ‘Sva blaga svijeta’ trenutno je u izradi, a Marka Tolju ovog ljeta imat ćemo priliku uživo slušati 1. kolovoza na Trsatskoj gradini u njegovoj rodnoj Rijeci gdje će mu se kao posebna gošća pridružiti i Mia, te 4. kolovoza u impresivnom ambijentu Tvrđave Barone u Šibeniku.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts