Svibanj 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marko Škugor priprema glazbeni spektakl u Lisinskom!

Marko Škugor foto Tomislav Jagar

Da je Marko Škugor miljenik publike potvrđuju njegova dva koncerta koja će se održati u ožujku u Lisinskom, a sutrašnji koncert 5. 3. 2019. davno je rasprodan!

Mladi glazbenik ne prestaje s radom, pa će tako 29.03.2019. nastupiti i u HNK Zadar! Osvojio  je nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe i snimio dva nova spota u mjesec dana: “Vagabundu”“Taman si mi mira”.

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom “Samo s tobom sam upoznao ljubav” i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi “Samo s tobom sam upoznao ljubav”“Ako projdemo” “Za tebe bih učinio sve”, ovaj šibenski slavuj ne prestaje s radom.

Izuzetni pjevač svoj je prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed! Ove godine 2 tjedna prije je rasprodao koncert zbog čega je dogovoren još jedan koncert  25. 3. 2019. u Lisinskom u organizaciji Scardone! Marko u Lisinskom nastupa sa svojom grupom koja je dodatno proširena s gudačkim kvartetom i pratećim vokalima. Gošće će biti Zorica Kondža i Antonella Malis.

– Oduvijek sam sanjao da zapjevam u Lisinskom na samostalnom koncertu. To se obistinilo lani kada je koncert bio rasprodan čak 12 dana unaprijed. Vatreno krštenje koje mi je dalo neopisivi vjetar u leđa. Ove godine sam također odlučio zapjevati u Lisinskom u čast Danu žena. Koncert je rasprodan, a još nas puno vremena dijeli do koncerta te smo odlučili da zbog velikog interesa napravimo još jedan koncert 25.3. Hvala svima koji su nabavili svoje karte na vrijeme, a za sve one koji još nisu – evo izvrsne prilike da to učine. Obećajem puno dobre pjesme, pozitivne energije i brojnih iznenađenja! Vidimo se 5. i 25. 3. gdje ćemo zajedno doživjeti okus mora u srcu Zagreba!- zaključio je Marko.

Piše D.T. Foto Tomislav Jagar

 

About The Author

Related posts