Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marko Kutlić vladar HR Top 40 liste!

marko_kutlic_46_foto_by_petar_krajacic_vilovic

Pobjednik 67. Zagrebačkog festivala početkom novog tjedna ima višestruke razloge za slavlje.

Marko Kutlić slobodno možemo reći vlada nacionalnom top listom HR Top 40. Ne jedna, dvije ili tri, već četiri Markove pjesme nalaze se među četrdeset najemitiranijih. Uspjeh je to kojim se ne mogu pohvaliti ni puno starije i iskusnije kolege glazbenici.

Marko Kultic_SBP
image-181774

Tako se aktualna i pobjednička pjesma Zagrebačkog festivala ‘Samo nek ona sretna je‘, našla na sedmom mjestu liste.

Uz nju, na najnovijoj HR Top 40 listi nalazi se i hit duet Marka i Nele ‘U zagrljaju spašeni‘ nagrađen Cesaricom za hit travnja. Još jedna pjesma s istoimenom nagradom, ali za hit kolovoza, ‘Samo ljubav‘ pronašla je svoje mjesto na ovotjednoj top listi. Krug uspjeha zatvara Markov još jedan veliki hit ‘Sreća‘.

marko_kutic_miroslav_rus_aleksandar_cubrilo_igor_ivanovic_marko_vojvodic_foto_izvanfokusa
image-181775

Sve skladbe stižu s njegovog izuzetno hvaljenog prvog samostalnog albuma „U kapi tvoje ljubavi“, u izdanju Hit Recordsa, a kojim je razveselio publiku prošle godine, predstavivši ga na fenomenalnom koncertu u Tvornici kulture.

‘Imati četiri pjesme u top 40, na nacionalnoj listi, po radijskom emitiranju velika je stvar, ne samo za mene, već za bilo koga. Iskreno, ne znam je li kome do sad to uspjelo.

marko_kutlic_01_foto_by_petar_krajacic_vilovi
image-181776

Beskrajno sam sretan, što sam u svom timu okružen velikim kreativcima i profesionalcima, ljudima koji su zajedno sa mnom stvorili sve ove pjesme s prvog albuma ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Isto tako, zahvalan sam svim radijskim i televizijskim urednicima, koji su prepoznali kvalitetu i iskrenu emociju u mojim pjesmama. Hvala od srca.’, poručio je Marko Kutlić

Ovaj novi trijumf, nakon pobjede na Zagrebačkom festivalu, glazbeniku i cijeloj njegovoj ekipi, itekakav je vjetar u leđa za sve ono što tek dolazi.

Piše L.A Foto IzvanFokusa/Petar Krajačić Vilović/ShowBizzPress

About The Author

Related posts