Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marko Kutlić – pobjednik 67. Zagrebačkog festivala 2020.!

67. Zagrebački festival_foto_SBP

Pobjednik 67. izdanja Zagrebačkog festivala je Marko Kutlić s pjesmom “Samo nek’ ona sretna je” za koju je Kutlić ujedno i autor glazbe i teksta, uz koautora Aleksandra Čubrila.

Odluka je to stručnog žirija ovogodišnjeg festivala kojeg su činili Zorica Kondža, prošlogodišnji pobjednik Damir Kedžo, autor i producent Branimir Mihaljević, zatim Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista te Željko Švenda, predsjednik HURIN-a. Po ukupnom broju bodova, na 2. mjestu je duet Marina Jurića-Čivre i Nine Kraljić, “Zima” (Marko Matijević Sekul i Boris Kolarić), a na 3. pjesma “Vrati mi se ti” autora Ante Pecotića u izvedbi Nikole Marjanovića.

67. Zagrebački festival_foto_SBP
image-181620

“Stvarno sam presretan, uopće nisam očekivao pobjedu. Jako je lijep osjećaj primiti ovu nagradu, pogotovo jer je to u mom Zagrebu, na Zagrebačkom festivalu. Hvala žiriju koji je prepoznao pjesmu i napore mog tima, koautora teksta Aleksandra Čubrila i aranžera Igora Ivanovića i Marka Vojvodića”, izjavio je ushićeni Marko Kutlić.

67. Zagrebački festival_foto_SBP
image-181621

“Bila je ovo sjajna i raznolika večer! Čestitao bih, naravno, mladom kantautoru na pobjedi, ali i svim ostalim izvođačima i autorima koji su svojim pjesmama učinili i ovo izdanje Zagrebačkog festivala nezaboravnim”, izjavio je Neno Belan, umjetnički direktor festivala.

Na samom početku prijenosa, osječkoj kantautorici Miji Dimšić uručena je nagrada za najemitiraniju pjesmu prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala, “Ovaj grad”. Cijela večer zaključena izvedbom dosad neobjavljene pjesme Arsena Dedića, “Danas te volim”, koju je otpjevala splitska pjevačica Ines Grgurinović.

Piše M.M Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts