Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marko Kutlić i ‘Sreća’, njegova su dobitna kombinacija za Rujanfest!

Marko Kutlic  SBP

Dani, tjedni i mjeseci za nama, definitivno su prekratki mladiću, za kojeg mnogi s pravom kažu da jedna od najperspektivnijih glazbenih zvijezda.

Marko Kutlić nikada nije bio zaposleniji, od brojnih nastupa, do rada na novim pjesmama, predstojećem prvom samostalnom albumu i drugim projektima.

marko_kutlic_sreca_6_foto_by_martina_alpeza
image-171607

U danima koji dolaze, njegovim zagrebačkim obožavateljima, posebno ženama, pruža se prigoda da na djelu vide svog idola.

Nedjelja, 15.09., rezervirana je za Bundek i koncert Marka Kutlića u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta, a ulaz je besplatan.

Festivalska pozornica od 16h, tako će ugostiti jednog od najjačih mladih muških vokala.

Prigoda je to ujedno, da uživo poslušate novu pjesmu ‘Sreća’, koja se uz njegova dva prethodna hita ‘Samo ljubav’ i duetu sa Nelom ‘U zagrljaju spašeni’, istovremeno našla na nacionalnoj HR top 40 listi. Time se malo tko može pohvaliti.

marko_kutli_rujanfest_
image-171608

Osim spomenute ‘Sreće’, Marko će, ne sumnjamo publiku oduševiti i svojim prijašnjim uspješnicama, koje su obilježile njegovu samostalnu karijeru, ‘Trenutni period mog života, najbolje opisuju moje zadnje tri pjesme iz čijih se naslova “U zagrljaju spašeni”, “Samo ljubav” i “Sreća” može zaključiti da sam istinski sretan i ispunjen.

“Sreća” govori o onom osjećaju, koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja!, poručio je Marko.

Sve ovo odlična je najava onoga što slijedi. ‘Sreća’ je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Piše M.T Foto: ShowbizzPress/Martina Alpeza

About The Author

Related posts