Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Marija Cvitanović i Pounje predstavili modnu suradnju inspiriranu hollywoodskim glamurom

Marka Pounje 6

Moderna elegancija i multifunkcionalnost kao sinonim za modni brand – Marka M vintage glamour Pounje

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović pozicionirala je svoj brand Marka M u sam vrh modnog svijeta. Prepoznatljiva bezvremenska elegancija već petu godinu zaredom kruna je njezinog poslovanja, koju naglašava u svakoj svojoj kolekciji. Marka M njeguje čiste linije i krojeve u kombinaciji s čipkom i svilom, koje su ključni elementi nove ženstvene kolekcije. Mekoća tkanina koje koristi oličenje su udobnosti, a čiste boje i krojevi naglašavaju prednosti ženske siluete.
Nit vodilja Marijine nove kolekcije hollywoodske su zvijezde 50-ih, kojima su, kako u filmovima tako i privatno, neki od omiljenih odjevnih predmeta upravo negližei, spavačice i ogrtači, koji nimalo ne zaostaju za glamuroznim kreacijama za izlazak ili crveni tepih. Upravo je u tome našla savršenu poveznicu s poznatim hrvatskim proizvođačem modernog rublja i spavaćeg programa – Pounje, koji se kroz dugogodišnje iskustvo i tradiciju ističe na domaćem tržištu i regiji. U zajedničkoj suradnji nastao je dobitni modni brand Marka M vintage glamour Pounje u koji je Marija unijela dozu moderne elegancije i multifunkcionalnosti u već besprijekornu izradu Pounje asortimana.


„Nijanse su te koje distanciraju haljinu od spavačice ili negližea, a upravo na njima smo poradili kako bi dobili nosiv odjevni predmet za razne prigode, ovisno o želji i stilu osobe koja ga nosi“ izjavila je Marija Cvitanović.

Bijela, crna, boja lososa i boja vina u kombinaciji s bež i crnom čipkom samo su neke od nijansi branda Marka Pounje, koje ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama i modnim izlozima. Na pripadnicama ljepšeg spola je da odaberu svoj omiljeni kroj izrađen od pamuka, viskoze ili svile, koji će savršeno pristajati njihovoj građi.

Kampanja Marka vintage glamour Pounje nabolje prikazuje ono što se može pronaći u Pounje prodajnim mjestima u Zagrebu u Ilici 55, Ilici 4, Vlaškoj 27, Kvaternikovom trgu, Draškovićevoj Ambasador – hotel Sheraton, a uskoro i u Dubrovniku i Splitu, što je tek početak prodaje onoga sto su Pounje i Marka M predstavili prije točno godinu dana na Fashion Weeku.

Marka M Pounje od 16. svibnja lansira na tržište dvije modne linije: pamučnu BASIC liniju te svilene i viskozne kreacije VINTAGE GLAMOUR, a ubrzo će se naći i na web shopu www.marka.hr.

Model: Suzana Horvat
Stilist: Marija Cvitanović i Petar Trbović
Vizažist: Dajana Pajkić
Hair: Colette hair salon

Piše D.T. Foto Jelena Balić

About The Author

Related posts