Prosinac 10, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Maratonovih 11: Finale na Trsatskoj Gradini

Maratonovih 11  SBP

Ove srijede, 10.07.2019, u sklopu Ljeta na Gradini, svoj talent pokazat će preko 50-ak polaznika Studija Maraton, koji će kroz glazbeno-scensku predstavu „Maratonovih 11“ odati počast 11 godina uspješnog rada Studija Maraton kroz koji su rasli i stasali mnogi glazbeni talenti, a kao nastavak predstave Maratonovih 10 koja je upriličena prošle godine.

 

Priča je to o nepodopštinama i zgodama Babe Đemfiks (glumi je Mia Negovetić), a radnja je smještena u doba grofova koji su nekada vladali Gradinom.

 

U predstavi sudjeluju polaznici svih uzrasta, a izvođače će uživo pratiti Maraton band. Polaznike od početka vode njihovi mentori te autor scenarija Olja Dešić.

 

Ulaznice su u pretprodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu, te putem sustava mojekarte.hr i prodajne platforme www.rijekamarketplace.com. Broj mjesta je ograničen!

 

Ovo je ujedno i oproštaj od Studija Maraton koji od srpnja ove godine postaje Yamaha Music school Rijeka, jedna od preko 6000 u svijetu i prva u Hrvatskoj s jedinstvenim konceptom koji ima kurikulum glazbenog obrazovanja od samih početaka do profesionalnog nivoa.

 

Yamaha Music School prve učenike prima već od rujna ove godine.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts