Rujan 18, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Maja Šuput oduševila svoje obožavateljice hvalevrijednom gestom

Maja_Šuput_Instagram

“Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti. Proglašavam tjedan Giveawayja. Svaki dan poklonit ću neku lijepu haljinu, pa kad ovaj kaos završi da izađemo van i slavimo u šljokicama i gliterima. Danas vam poklanjam haljinu koju sam prošlog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiški. Prilažem par slika i videa da vidite da li vam odgovara. Nadam se da će vas razveseliti. Haljinu potpisuje Marko Grubnić”, napisala je Maja.  Na kraju objave je upitala i tko želi haljinu. Njezinu objavu je komentirao Frano Ridjan s kojim je vodila show “Tvoje lice zvuči poznato“, čije je snimanje zaustavljeno zbog sigurnosti i zdravlja svih članova produkcije.

 

Maja Šuput_InstagramSlika zaslona 2020-03-25 u 23.53.01
image-185428

 

“Može li se proširiti?”, upitao je šaljivi Frano. Objava je zapela za oko i influencerici i voditeljici Hani Hadžiavdagić Tabaković. “Nakon izolacije nitko ne može stati u vlastitu veličinu, a ne tvoju 34″, napisala je Hana.

Majina objava je oduševila mnoštvo obožavateljica koje su rekle da svakako žele njezinu haljinu. “A tko od tebe ne bi htio haljinu, bilo koju”, “E, ja ju želim jer mi je preksutra rođendan, a očito najgori ikad jer trebam propusnicu i za dućan da si napravim tortu”, “Stvarno lijepo od tebe”, “Divno da nekog želiš obradovati”, “Tvoja haljina daje motivaciju za trening kod kuće, komentirale su.

 

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts