Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Madonna planira autobiografiju?

article_big_1418841148madonna

Madonna sasvim sigurno ima puno toga za ispričati, a kako se sada čini, trenutno razmišlja da neke od svojih priča pretvori u knjigu.

U nedavnom intervjuu s Jo Whiley za BBC Radio 2, Madonna je otkrila kako uskoro želi objaviti autobiografiju.

“Imam toliko priča za ispričati. Kad bih napisala knjigu, u nju bi stalo sve, a toga zbilja ima jako puno…Mislim da bih ispričala priče koje su vrijedne toga, koje inspiriraju, s kojima bi se ljudi mogli poistovjetiti… Ja sam pripovjedačica, to bar mislim za sebe, i podijelila bih priče za koje mislim da bi nadahnule druge”.

 

️Madonna,rihanna,beyonce and Alicia Keys
image-16913

️Rihanna, Madonna, Alicia Keys i Beyonce

Glazbenica je govorila i o neizbježnoj temi – padu na ovogodišnjoj dodjeli Brit nagrada. “Nisam to poslije pogledala. Ne volim se uopće gledati. Mrzim to, jer moje iskustvo onoga što sam izvodila nikad nije ono što vidim. Radije bih imala tu fantaziju u glavi, ono što mislim da se dogodilo”.

(Barem kada je riječ o tom konkretnom nastupu, ne možemo je kriviti što ga ne želi gledati).

Madonna je također govorila i o nedavnom misterioznom pothvatu, koji je pripreman u tajnosti – Jay Z-jevomstreaming servisu  TIDAL, i to na Instagramu.

Glazbenica je naime objavila fotografiju na kojoj je uz nju i niz drugih glazbenika, i u potpisu napisala: “Tidal nema veze s konzumacijom i pohlepom. To je zaštita oblika umjetnosti koju svi volimo GLAZBE. #rebelhearts se drže zajedno kod onoga u što vjeruju”.

A glasine da se radi o iluminatima? Madonna kaže da su to “najveći komplimenti”.

 

POGLEDAJ INSTAGRAM!

 

Izvor: Idolator [via Digital Spy]

About The Author

Related posts