Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Madonna i Bieber o tulumima, vezama, seksu…

article_big_1426679376Madonna_i_Justin

“Vas dvoje ste savršeni jedno za drugo”, prokomentirala je poznata voditeljica Ellen Degeneres, gledajući kako Madonna i Justin Bieber s lakoćom odgovaraju na njena provokativna pitanja.

Cijeli tjedan u jednom od najgledanijih američkih televizijskih programa posvećen je kraljici popa. #MadonnaWeek u okviru The Ellen Degeneres Showa donijela je, i nastavlja donositi, brojna iznenađenja koja komičarka i pop zvijezda priređuju iz dana u dan.

Madonna je s Ellen razgovarala o najrazličitijim temama. Tako je još jednom ponovila da za njen pad na dodjeli BRIT nagrada nije kriv nitko, već je u pitanju splet nesretnih okolnosti.

 

 

Otkrila je i da je suradnja s Kanyeom Westom na njenom novom albumu Rebel Heart bila prilično divlja.

” On je uzbudljiv tip . Karakteran ”, rekla je Madonna. ” Mislim da je showbizznisu potreban takav lik. Toliko mnogo zvijezda je politički korektno, pa je toliko lijepo i osvežavajuće čuti nekoga tko je jednostavno iskren, tko govori ono što misli. ”

 

 

Pjevačica je govorila i o svojim vezama s mlađim muškarcima, a kada je u studiju gostovao Justin Bieber, Ellen nije mogla a da ne prokomentira: „Savršeni ste jedno za drugo!“

Naime, dvije zvijezde sudjelovale su s Ellen u igrici Never Have I Ever, u kojoj su odgovarale na provokativna pitanja (a Madonna je primijetila da pitanja i nisu toliko provokativna za 21. stoljeće).

 

 

I Madonna i Ellen su tako priznale da su imale telefonski seks, dok se Justin pravdao da nije, baš kao što nijedno od njih nikada nisu izbacili iz kluba.

Međutim, i Justin i Madonna priznali su da su svojevremeno flertali s dvije osobe u rodbinskim odnosima, pa čak i da su jednom prilikom zaboravili ime osobe sa kojom su spavali.

Ali kada je Madonna pokrenula pitanje da li je netko od njih spavao s dvije osobe istog dana, ostala je jedina koja je podigla “da, jesam” oznaku.

 

 

izvor Ellenb TV Foto Screnshoot

 

About The Author

Related posts