Listopad 18, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mačke i maneštra u Art Parku u nedjelju kao predigra Motovun Film Festivalu

Art Park by Borut Planinc

Vrlo intenzivna ovogodišnja motovunizacija došla je do završne faze. Posljednje zagrijavanje za Motovun Film Festival održat će se u zagrebačkom Art Parku (Ribnjak) u nedjelju, 14. srpnja s početkom u 19 h. Ulaz je besplatan.

 

Art Park 3 by Robert Planinc
image-167668

 

 

„I najmanja mačka je remek djelo“ izjavio je veliki Leonardo da Vinci, a ljudska fascinacija mačkama povod je za fantastični program Cats Just Wanna Have Fun, iza kojeg stoje američki Catvideofest i Cat Video Festival Vienna. Program se sastoji od sat vremena filmova u pet CATegorija (drama, mjuzikl, dokumentarni, avanturistički, komedija), a bit će to prilika za upoznavanje s youtube zvijezdama kao što su Lil Bub, Henri i Keyboard Cat. Filmovi su namijenjeni za sve uzraste pa je osim za mačkoljupce idealan i za roditelje s djecom.

 

Art Park 2 by Borut Planinc
image-167669

 

 

Vrijedna i vesela ekipa Motovun Film Festivala za sve će posjetitelje skuhati istarsku maneštru i dijeliti ju besplatno, no to neće biti jedino darivanje za ovu priliku. Svi koji dođu u MFF majicama dobit će nagradu, a onaj tko dođe u najstarijoj dobit će bocu autentične motovunske biske. U prekrasnom ambijentu Art Parka posjetitelji će uživati i u probranoj opuštajućoj glazbi idealnoj za nedjeljno popodne.

 

Art Park 5 by Borut Planinc
image-167670

 

 

Motovun Film Festival održava se ove godine od 23. do 27. srpnja, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti putem sustava KupiUlaznicu.hr. U ponudi je Večernji komplet ulaznica za sve večernje projekcije po cijeni od 300 kuna. Također putem KupiUlaznicu.hrmogu se kupiti i autobusne karte za prijevoz do Motovuna i povratno do Zagreba.

 

 

Vizual Mačke i Maneštra
image-167671

 

 

Piše M.T Foto Borut Planinc

About The Author

Related posts