Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Luka Vidović nastupa uz bok svjetske zvijezde

Luka Vidović_SBP

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović ovih se dana intenzivno priprema za jedan od najvećih nastupa u karijeri. Luka će 25. siječnja nastupiti u Ljubljani na Mađioničarskom spektaklu u areni Stožice, uz bok svjetski poznatom američkom mađioničaru Imadu. Predstave će obilježiti točke i produkcija kakvi još nisu viđeni na ovim prostorima, a Luka za svoj nastup priprema nešto zaista posebno.

 

Luka Vidović_SBP
image-181323

‘’Jako  se veselim nastupu u Areni Stožice ispred 10.000 ljudi. Već sad jedva čekam da počne, a krenula je ona najslađa pozitivna trema i iščekivanje. Izvest ću svoju predstavu “Magic show za cijelu obitelj” u kojoj će uživati svi uzrasti. Probe za ovaj veliki nastup trajale su nam posljednja tri mjeseca i na njima osim što smo puno vježbali, radili i stvarali, odlično smo se i zabavili. Uz mene tim čine još troje plesača, pripreme smo odradili odlično i vjerujem da ćemo oduševiti u Stožicama!’’ – najavio je svoj nastup Luka.

Luka Vidović_SBP
image-181324

Luka ove godine obilježava dva desetljeća rada uz kojih su ljudi svih uzrasta povjerovali u magiju, a upravo to bogato iskustvo i duhovita komunikacija s publikom jamče da će i u Stožicama Luka donijeti svoju čaroliju. Publika će u areni Stožice vidjeti četiri nove točke koje izvode samo najbolji svjetski mađioničari i koje ostavljaju bez daha, a posjetitelje će sigurno posebno oduševiti točka u kojoj će njegova asistentica nestati s pozornice u milisekundi. Mađioničar nikad ne otkriva svoje tajne pa ćemo za ostale iluzije morati pričekati subotu.

Luka Vidović_SBP
image-181325

Uz Luku će u Stožicama nastupiti i Imad, mađioničar iz Los Angelesa kojeg na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi. Mađioničarski spektakl zaista s pravom nosi to ime budući da je čak 200 tisuća eura uloženo u produkciju ovog događaja koji će okupiti 10.000 ljudi. Uz Luku i Imada, u programu će nastupiti još i dvije fantastične točke u izvedbi Led motion, fascinantna plesna skupina koja će izvesti koreografiju sa igrom svjetala i lasera te grupa Dunking devils koji će izvesti točku akrobatske košarke. Ulaznice za Mađioničarski spektaklmogu se pronaći u sustavu Eventim.si.

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts