Veljača 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

Miley Cyrus i Liam Hemsworth screenshot

Pjevačica Miley Cyrus u kolovozu se rastala od glumca Liama Hemswortha nakon samo 7 mjeseci braka.

Iako nitko od njih nije javno progovorio o razlozima razvoda, šuškalo se kako je najveći krivac bila upravo Miley, koja se nije ponašala kao udana žena. Pjevačica je navodno okorjelo tulumarila te je i javno priznala kako ju i dalje seksualno uzbuđuju žene, a navodno nije željela ni djecu, što je jako smetalo glumcu.

Također, i njegova glumačka obitelj okrenula se protiv Miley i javno istaknula kako Liam zaslužuje puno bolje te su ga navodno i nagovarali na razvod jer ih je zabrinulo što njihov voljeni član ne izgleda sretno, što su mogli primijetiti i ostali.

Ubrzo nakon objave razvoda, Miley je viđena u klinču s blogericom Kaitlynn Carter na jahti u Italiji, no romansa nije dugo potrajala, pa je Miley skočila u zagrljaj dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona.

Iako je i Liam pronašao sreću s australskim modelom Gabriellom Brooks s kojom je već upoznao roditelje, ranije je otvoreno priznao kako se osjeća užasno zbog propalog braka, dok Miley nije odavala kako je previše pogođena time.

Također, kontroverzna pjevačica na razne je načine pokušavala javno spustiti bivšem mužu i kratkom braku, a sada se ponovno našalila na taj račun pred milijunima obožavatelja.

Miley Cyrus
image-180012

Naime, umjetnik Matty Mo, poznatiji kao The Most Famous Artist poručio joj je na Instagramu da se u 2020. želi oženiti s njom, što je stavio i na naslovnicu svog profila. Ubrzo je dobio poprilično hladnokrvan odgovor.

“Vjerojatno neće dugo potrajati, no uvijek sam spremna pokušati. Propustiš 100 prilika kad ništa ne poduzmeš”, poručila je pjevačica.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts