Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lopez ronila suze zbog dirljivog govora Kobeove udovice, a fanovi se dive snažnoj i hrabroj Vanessi

Jennifer Lopez ss

Komemoracija za poginulog košarkaša Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održala se u ponedjeljak u Staples centru u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 20.000 ljudi. Među njima je bila i pjevačica Jennifer Lopez (50) sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44).

Jennifer, koja je bila Kobeova prijateljica, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i ponovno kada je njegova supruga Vanessa Bryant (37) držala dirljivi govor. Pjevačica nije mogla zaustaviti suze, a prije komemoracije podijelila je na Instagramu kako ima manikuru posvećenu Kobeu sa zlatnim brojevima 2 i 24.

Jennifer Lopez
image-183417

Osim što je rasplakala pjevačicu svojim govorom, Vanessa je oduševila i brojne košarkaševe fanove govoreći o pokojnom suprugu i kćeri Gianni. Obožavatelji su komentirali kako je dirljivo opisala Kobea i Giannu.

Vanessa je pričala kako je njezin muž bio predan košarci i da nije mogao bez kćeri. “Bog je znao da nijedno od njih ne može biti na Zemlji bez onog drugog. Morao ih je dovesti k sebi da bi bili skupa. Dušo, čuvaj mi Gigi. Ja imam Natalie, B i Capri. Još uvijek smo najbolji tim“, rekla je košarkaševa udovica.

Fanovi su istaknuli kako je Vanessa bila nevjerojatno snažna dok je pričala o Kobeu i Gianni. “Zadivljeni smo njezinom snagom, dostojanstvom i hrabrošću. Pružila je utjehu obožavateljima pričajući privatne obiteljske priče“, napisali su na društvenim mrežama.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts