Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ljubomorna Meghan ne voli Harryjeve bivše, ali on će ipak otići na vjenčanje jedne od njih?

princ harry meghan markle ss

Bili su u višegodišnjoj vezi, a pričalo se da će se i vjenčati. Britanska javnost ju je obožavala, a kraljevska obitelj cijenila njezino poštivanje pravila ponašanja, no oni ipak nisu uspjeli održati ljubav na životu.

Cressida Bonas i princ Harry bili su u vezi od od 2012. do 2015., a prekinuli su jer je Cressidi bilo preveliko opterećenje postati princeza. Nakon nje, Harry je upoznao Meghan, a ona se vratila bivšem dečku, markizu Harryju Wentworth-Stanleyju za kojeg će se uskoro i udati.

Kako su Harry i Cressida ostali prijatelji, ona je bila gošća na njegovom vjenčanju s Meghan 2018., a ljepotica je sada odlučila uzvratiti poziv i pozvati ga na svoje vjenčanje.  screenshot

meghan markle princ harry ss
image-170613

Potvrđeno je kako će se Harry definitivno naći na listi uzvanika, no postavlja se pitanje hoće li doći i Meghan. Naime, izbori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako je Meghan poprilično ljubomorna te se ne osjeća ugodno u društvu njegovih bivših ljubavi.

Navodno vojvotkinja od Sussexa nije bila oduševljena ni kada je saznala da će Harryjeve bivše djevojke doći na njezino vjenčanje.Upravo iz tog razloga Harryjeve bivše bile su pozvane samo na ceremoniju u crkvu, dok im je na privatnu zabavu bilo strogo zabranjeno doći.

Iako je Meghan posebno osjetljiva na Chelsy Davy, Harryjevu najozbiljniju i najbitniju djevojku, ni Cressida joj nije draga, pa postoji velika mogućnost da će Harry na vjenčanje otići sam.

Podsjetimo, Cressida je britanska manekenka koja se nedavno zaručila za agenta za nekretnine i markiza Harry Wentworth-Stanleyja, a njihovo vjenčanje trebalo bi se održati početkom sljedeće godine.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts