Prosinac 10, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ljubiteljica visokih proreza još jednom dokazala da zna kako svoj glavni adut istaknuti na seksi način

Halsey

Halsey, poznata američka pjevačica, gotovo je jednako slavna zbog svojih glazbenih hitova kao i zbog svojih nevjerojatnih nogu koje pokazuje u baš svakoj prilici koja joj se pruži. Ništa drukčije nije bilo ni u Brooklynu na predstavljanju nove kolekcije donjeg rublja pjevačice Rihanne, Savage X Fenty.

Halsey
image-171524

Ova zanosna ljepotica prošla je burnu ljubavnu priču s reperom G-Eazyjem. Par je prekidao nekoliko puta, a nakon konačnog prekida optužbe su pljuštale sa svih strana. Halsey je bivšem dečku posvetila i veliki hit “Without Me”, u kojem je objasnila kako su problem bili njegovi “demoni” te varanje.

Glazbeni par ukupno je proveo zajedno nešto više od godinu dana te se činilo kao da su stvoreni jedno za drugo. Ipak, bila je to neko vrijeme samo dobra predstava za javnost, pa je prekid očito bio najbolje rješenje.

Halsey
image-171525

Jedno je sigurno – ovako seksi dami rijetko tko bi odolio, pa smo sigurno kako će Halyes uskoro naći novu ljubav. Trenutačno se šuška da između nje i pjevača Yungbluda postoje ljubavne iskrice, no vrijeme će pokazati je li to istina ili nije.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts