Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ljubavni horoskop za siječanj 2019.

fantasy-2904111_960_720

OVAN

Što se tiče ljubavi situacija bi trebala biti stabilna za većinu Ovnova. Novogodišnja noć neće donijeti previše drastičnih promjena za većinu vas. Potrudite se da iskoristite praznike na najbolji mogući način i da ih provedete s osobama koje volite i koje vole vas. Praznici brzo prođu i brzo se vraćamo u kolotečinu i zbrku, tako da zastanite malo i posvetite se voljenim osobama i svom dragom partneru. Te osobe su uvijek tu za vas kada vam je to najpotrebnije pa imajte to u vidu uvijek.

BIK

Na ljubavnom planu su moguće manje turbulencije, pa tako slobodni Bikovi prvih dana siječnja mogu upoznati zanimljivu osobu s kojom mogu započeti ozbiljnu vezu. Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati puno poteškoća da stvari očuvaju onakvim kakve jesu. Jedino je bitno da ne zaboravite pokazati ljubav prema svom partneru jer svakome od nas treba malo pažnje, nježnosti i ljubavi.

BLIZANCI

Ovaj siječanj bi vam mogao donijeti pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maksimalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju obitelj. Iako možda nitko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i s razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite s razumijevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjit ćete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, netko mora početi prvi.

RAK

Sredinom siječnja je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vrijeme za novu ljubav. Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog mjeseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i s ostalim članovima svoje obitelji i da učinite da i njima praznici prođu u miru i ljubavi.

LAV

Ovaj siječanj će biti dosta aktivniji i življi nego prosinac. Dok ste se u prosincu pripremali za Novu godinu i praznike, pa niste imali vremena za ljubav, siječanj je sada pravi trenutak za to. Svi slobodno lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima siječnja upoznaju novu osobu s kojom mogu započeti jako lijepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.

DJEVICA

Na ljubavnom planu nema nekih većih promjena za sve zauzete rođene u ovom horoskopskom znaku. Za slobodne Djevice moguće su nove ljubavi, ali tek krajem ovog mjeseca. U prvoj polovici siječnja odvojite dovoljno vremena za svoje voljene članove obitelji, a pravi partner će doći kada se najmanje budete nadali, a u isto vrijeme kada najviše budete spremni za to.

VAGA

Vaš problem je što puno brinete za druge osobe. Iako to dolazi izvorno iz ljubavi i suosjećanja s njima, ne dozvolite da to toliko utječe na vas i da vam remeti svoj mir i sreću. Trudite se da svoju vibraciju dodatno podignete pa da tek onda iz te pozicije vidite kome možete pomoći. Iz niske vibracije slabo kome možete pomoći jer ćete se onda samo vrtjeti u krug i ostajati u tom stanju.

ŠKORPION

Ovog mjeseca se trudite biti praktični. Kao da ste pomalo zaboravili kako to izgleda biti romantičan i zaljubljen. Pokušajte ponovo probuditi tu svoju stranu u sebi. Vaš partner će vam biti neizmjerno zahvalan. Također, posvetite dovoljno vremena svojoj obitelji. Svi oni su tu da vas nečemu nauče. Prije svega da volite i da imate maksimalno razumijevanje.

STRIJELAC

Prava ljubav nikada nije bila bliža za sve slobodne Strijelce. Dopustite da vam se ljubav dogodi i možete ovog mjeseca upoznati ljubav svog života s kojom možete kasnije započeti i zajednički život. Samo nemojte imati predrasude i čuda se mogu dogoditi za sve vas koji ste slobodni. Za one koji su već u ozbiljnim vezama ili brakovima, trebalo bi sve da bude mirno, bez puno turbulencije. Samo se čuvajte svađa krajem mjeseca.

JARAC

Na ljubavnom planu moguće su veće turbulencije kako mjesec bude odmicao. Za one koji su u braku moguće su manje razmirice i svađe. Ne dozvolite da vas to poremeti, uvijek imajte na umu koje su prave vrijednosti i zašto ste uopće sa svojim partnerom ušli u brak. Prisjetite se njegovih najvećih kvaliteta, nemojte stalno vrtjeti u krug njegove mane. Vaš partner želi vidjeti najbolju verziju vas pa se zato potrudite da prvo vi budete najbolji što možete, a onda će vas i partner prirodno pratiti u tome.

VODENJAK

Sve se odvija po starom planu uglavnom i tako bi trebalo biti do kraja mjeseca siječnja. Ne očekujte neke veće promjene, osim u rijetkim slučajevima. Slobodni Vodenjaci će vjerojatno morati još malo pričekati dok ne upoznaju ljubav svog života, dok će zauzeti uživati sa svojim partnerom u lijepim praznicima.

RIBE

Ovog mjeseca će sve ovisiti o tome što vi želite u ljubavi. Ako želite novog partnera, vrlo je moguće da ćete to ostvariti već u drugoj polovici siječnja. Također, ako želite poboljšati odnos sa svojim već postojećim partnerom, možete i to ostvariti. Zato, dobro razmislite što želite jer vam se to ovog mjeseca skoro sve može ostvariti.

Izvor: atma.hr Foto pixabay

 

About The Author

Related posts