Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ljubavni duet Antonije Šole & Maria Rotha – Cijena prave ljubavi

Vigor_SBP

” Obožavam muževan glas, to me osvaja na prvu. Volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. ‘Ja sam zaljubljena u tvoj glas’ ”, to je bilo prvo što sam mu rekla, osjetila se kemija u zraku, ispričala je kantautorica Antonija Šola o svom odnosu s kolegom Mariom Rothom, s kojim je taman uoči Valentinova snimila duet ‘Cijena prave ljubavi’.

 

 

 

 

Antonija kaže da je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala ‘Cijenu prave ljubavi’ samo je i njega mogla zamisliti u duetu.

” Mario ima tu neku privlačnu energiju; topao je čovjek i imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena ”, kaže Šola.

 

Antonija Šola  Foto Božidar Banov

 

 

” Nove pjesme koje mi se ponude ne slušam samo ušima nego ih moram osjetiti i, metaforički, kožom. Ako se ne naježim, to nije pjesma za mene. Ta moja intuicija s godinama postaje sve jača, vjerujem svojem šestom čulu. Kolegica Antonija doista je jedan od velikih kantautora u zemlji i naša prva suradnja nije mogla bolje ispasti. Vjerujem da ću ovu njezinu pjesmu imati u repertoaru do kraja života ”, govori Mario Roth pjevač popularne grupe Vigor.

 

Vigor
image-182333

Vigor

 

 

” Teško smo se usklađivali dok smo snimali pjesmu i video, što zbog svih obaveza koje imamo, putovanja i koncerata koje Mario sa Vigorom ima napretek. Unatoč tome on uvijek nađe vremena i javi se baš onda kad ga trebam pa se šalimo da je to već telepatija ”, smije sa Antonija, koja se jako raduje zbog nove suradnje jer je oboje glazbenika u pjesmu utisnulo svoju osobnu priču i iskustvo.

Dodaje da ju je plesna koreografija u novom video spotu očarala i donijela još jednu dimenziju jer savršeno opisuje uspone i padove ljubavi koja, i onda kad je neuzvraćena i ostavi bolan trag, nikada ne gubi sebe, već jednostavno voli i postoji.

” To je život. Ne znaš što je sreća dok ne upoznaš tugu,a  ne znaš što imaš dok ne izgubiš sve ”, zaključuje Antonija.

‘Cijena prave ljubavi’  ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači. To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne nestaje nego samo promijeni oblik.

 

 

Piše M,.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts