Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ljepotice proslavile pobjedu nogometaša i zatvorile plesnu sezonu

Performeri H2O

Plesalo se diljem Hrvatske nakon pobjede naše reprezentacije. Izvrsna energija i glazbeni hitovi rasplesali su i lijepu voditeljicu Eciju Ivušić koja je u društvu prijatelja zatvorila plesnu sezonu zagrebačkog kluba H20. Posljednji ples nisu propustile ni glumica Katarina Baban, manekenka Antea Kodžoman kao ni Snježana Mehun koja je pobjedu nogometaša slavila u društvu TV voditelja Dalibora Petka.

Ecija Ivusic, Dalibor Petko, Antea Kodzoman, Dan Damjanic, Snjezana Mehun
image-132636

Stotine mladih uživalo je u plesnim performansima umjetnika koji su kroz cijelu sezonu nastupali u ovom popularnom zagrebačkom klubu. Umjetnici su u Zagreb na posljednji party stigli izravno s Ibize na kojoj ljetna sezona već traje tjednima. Glamurozni kostimi, savršeno uvježbane i iznimno zahtjevne plesne koreografije u kombinaciji s najpopularnijih svjetskim i domaćim hitovima pokazali su zašto je upravo ovaj klub jedan od najpopularnijih tijekom cijele sezone u Zagrebu.

Jedinstveni spoj umjetnosti, suvremenog plesa i zabave bez sumnje su oduševili svakog. Klub H2O neodoljiv je spoj najmodernijih svjetlosnih i zvučnih efekata, a njegov prostor jednostavno odiše dobrom atmosferom koja će se nastaviti s prvim danima jeseni i povratkom s ljetnih avantura.

Piše M.T Foto Bruno Zlomislić

About The Author

Related posts