Srpanj 19, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lindsay Lohan jedina brani Weinsteina i njegovo zlostavljanje

Lindsay Lohan ss

Lindsay Lohan objavila je video u kojem brani producenta Harveyja Weinsteina, kojeg je dosad više od 25 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, a tri za silovanje.

Mnoge slavne dame digle su glas protiv njega, a među njegovim žrtvama su i Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Mira Sorvino, Ashley Judd, Rose McGowan…

Weinstein je zbog toga dobio otkaz u producentkoj kući koju je sam osnovao te ga je ostavila supruga te je potpuno osramoćen.

No, sve to nije dovoljno Lindsay. Ona je zaključila da će stati na njegovu stranu.

” Evo to ja sam ja, Lindsay Lohan i ovdje sam u Dubaiju. Osjećam se jako loše zbog Harveyja Weinsteina. Mislim da nije u redu što se događa. Mislim da Georgina treba zauzeti stav i podržati muža”, rekla je u prvom videu, referirajući se na Weinsteinovu suprugu Georginu Champman. Lindsay je u drugom videu nastavila braniti Harveya.

“Radili smo na  nekoliko filmova zajedno i nikad mi nije napravio ništa nažao niti me ozlijedio. Zato mislim da svi trebaju prestati. Ovo je pogrešno. Ustanite.”, kaže Lindsay koja je u međuvremenu obrisala video, no mnogi su video spremili.

Lindsay, čini se, nikako da nauči.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

About The Author

Related posts