Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Limitirana kapsulna kolekcija link by OGI ANTUNAC nosi važnu poruku

LINK by Ogi Antunac_foto_Mia Matić

Link by Ogi Antunac, brand koji nas je svojim dosadašnjim radom pomalo naviknuo da je ”ispred svog vremena”, sada je ”u korak s vremenom” i to u doslovnom smislu riječi. Naime, svojim vjernim klijentima je upravo predstavio limited edition survival kit / stay @ home collection, odnosno sve ono što je potrebno za modno preživjeti ove neočekivane dane.

 

LINK by Ogi Antunac_foto_Mia Matić

 

 

Limitirana kapsulna kolekcija sastoji se od #keepyourdistance majica s kapuljačom, udobnih #stayathome hlača; #dinnertimetunika i #goingtothestore haljina s kapuljačom, a cijela kolekcija je napravljena od samo prirodnih i ugodnih materijala, kako bi si, naravno, uljepšali naredne dane provedene na kauču.

 

LINK by Ogi Antunac_foto_Mia Matić

 

 

Nakon ovog perioda kojeg ćemo se svi, vjerujem, sjećati, ostat će dizajnerski suvenir koji ćemo, isto tako vjerujem, i dalje rado nositi!” – istaknula je dizajnerica branda, Ogi Antunac.

 

 

 

 

Zanimljivo, kolekciju je snimila, ali i predstavila Mia Matić, koja se ovoga puta tako našla i u ulozi modela i u ulozi fotografa.

 

LINK by Ogi Antunac_foto_Mia Matić

 

 

Cijela kolekcija može se pogledati i naručiti na Instagram i Facebook profilima branda, putem kojih se nudi i beskontaktna dostava na kućnu adresu.

 

Model: Mia Matić

Piše M.T Foto: Mia Matić

About The Author

Related posts