Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lijepa nećakinja princeze Diane ljubi vremešnog gospodina koji je od nje stariji 32 godine!

Kitty Spencer

Prekrasna nećakinja princeze Diane, koja je mamila uzdahe na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja, u vezi je s 32 godine starijim muškarcem –multimilijunašem Michelom Lewisom, o kojem se ne zna mnogo.

Samozatajni tajkun svoj privatni život drži u tajnosti, no britanski su tabloidi otkrili kako je upravo on, 60-godišnjak, odabranik prelijepe manekenke i članice kraljevske obitelji Lady Kitty Spencer.

Plavokosa manekenka koja se može pohvaliti klasičnom ljepotom, velikim plavim očima i simetričnim licem, mogla bi imati kojeg god muškarca poželi – a ona je odabrala više no dvostruko starijeg Michaela, vlasnika lanca odjeće Whistles.

Kitty Spencer
image-163060

Ljubavni par viđen je kako strateški napušta hotel u New Yorku, baš onaj u kojem je Meghan Markle organizirala darivanje za svoje dijete. Michael je odjeven u elegantno plavo odijelo izišao prvi iz hotela, a za njime je izišla i Kitty u crnom zavodljivom izdanju.

Lady Kitty u kraljevskoj je obitelji poznata i kao “zločesta nećakinja” koja obožava partijati i pohoditi luksuzne zabave, a prisutna je i u svijetu modelinga.

Prije veze s Michaelom, Kitty je 4 godine bila u ljubavnoj vezi s još jednim znatno starijim muškarcem, mogulom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, kojem je 48 godina. Niccolo je Kitty ostavio 2017. kako bi započeo vezu s Liz Hurley.

Kitty Spencer
image-163061

Sada je nova ljubav Lady Kitty muškarac 6 godina stariji od njezina oca Earla Spencera.

Nakon što su napustili hotel, golupčići su ušli u Uber i zajedno se odvezli.

Izvor  dnevnik.hrFoto screenshot

About The Author

Related posts