Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lijepa Jelena Glišić nova voditeljica TV specijala: Cesarica – Hit godine

Jelena Glišić Cesarica

Jedna od najljepših Hrvatica, bivša Miss Universe Hrvatske,  poznata manekenka i voditeljica – Jelena Glišić novo je voditeljsko lice TV specijala Cesarica – Hit godine. Prvu emisiju s atraktivnom Jelenom u ulozi voditeljice možete pogledati već u ovaj petak, 15. lipnja na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2).

Jelena Glišić jednom mjesečno vodit će specijalno izdanje glazbene emisije PopRock.hr posvećeno Cesarici – nagradi publike za Hit godineCesarica – Hit godine emitira se na Drugome programu Hrvatske televizije, a lijepa Jelena u gostima će imati neka od najpoznatijih imena domaće glazbene scene te publici i gledateljima predstavljati aktualne hitove, koji će biti u konkurenciji za nagradu Cesarica.

U lipanjskom izdanju emisije Cesarica – Hit godine, Jelena će ugostiti Franku Batelić koja je za pjesmu “S tobom” osvojila najveći broj glasova publike među predloženim pjesmama u mjesecu svibnju, te je time osvojila titulu Hit svibnja, nominirana je za Cesaricu i ulazi u veliko finale koje će se održati u prosincu.

U specijalnom izdanju emisije bit će predstavljena i nova rubrika “Tvornica hitova” u kojoj će voditeljica razgovarati s najpoznatijim hrvatskim hitmejkerima koji se kriju iza najvećih hitova, pjesama koje publika voli i sluša. Autori će nam otkrivati što je, u stvari, hit, kako nastaje hit, postoji li možda recept za hit… Prvi gost u rubrici “Tvornica hitova” je Miro Buljan, predsjednik Upravnog odbora nagrade Cesarica te istaknuti hrvatski skladatelj i producent.

U rubrici “Brod velikana hrvatske popularne glazbe” posvećenoj povijesti hrvatske pop glazbe, Siniša Škarica predstavlja legendarne pjevačice i pjevače čije su pjesme uljepšavale živote generacijama slušatelja, a u ovom izdanju emisije na redu je jedna od najvećih - Zdenka Vučković.

Na kraju emisije bit će predstavljeno novih pet hitova, pjesama koje će konkurirati za Cesaricu u mjesecu lipnju te za koje će publika moći glasovati sve do petka, 29. lipnja kada će se jedna od tih pjesama pridružiti dosadašnjim finalistima za nagradu Cesarica.

Emisiju uređuje Neven Kepeski, poznati urednik, novinar i izdavač, jedan od osnivača Psihomodo popa i autor mega hita ‘Donna’ te dugogodišnji glavni urednik OK!-a i scenarist Briljanteena.

Piše D.T. Foto Demjan Rožman (Izvan fokusa)

About The Author

Related posts