Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Liječnici upozorili Kim Kardashian na – previše seksa

Kim

Starleta se požalila da još uvijek nije ostala trudna…
Kim Kardashian je njezin liječnik upozorio – na previše seksa.
Reality zvijezda showa Keeping Up With The Kardashians – koja se svojevremeno pohvalila da seks upražnjava “500 puta na dan”, dobila je upozorenje da te aktivnosti treba smanjiti. U razgovoru za E! News, Kim je priznala: “Liječnik mi kaže da imam previše seksa. Rekao je da je jednom moćnije… tako da smo sve probali”.

 

KIM
image-15610

Kim i Kanye West previše se seksaju

 

Naime, 34-godišnja starleta govorila je i kako je zbunjena zbog čega još nije ostala u drugom stanju kako bi malenoj North osigurala brata ili sestru: “Sve sam savršeno učinila da ostanem trudna. Postoji popis stvari koje trebate i kje ne smijete raditi, i svega se pridržavam već 8 ili 10 mjeseci, i sad više ne razumijem u čemu je problem. Sve ću pokušati, a to uključuje i bojanje kose u plavo. Nadam se da ću sada zatrudniti zbog pogrešnih stvari… Odlučila sam posve promijeniti taktiku”.
Kim – koja je također izjavila da ona i Kanye imaju seksualne odnose po 15 puta na dan – rekla je i sljedeće: “Dosta mi je. Neću više pokušavati, previše razmišljati, zato sam i postala plavuša. Klinke koje se drogiraju ostanu trudne za dvije sekunde… To nije normalno. Kada ne želite zatrudniti, to vam se dogodi”.

Izvor: MTV.co.uk Foto Screnshoot/Instagram

About The Author

Related posts