Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lepa Brena rasprodala Arenu Zagreb te dodan još jedan koncert

Lepa Brena_SBP

Lepa Brena pred zagrebačku publiku vraća se nakon deset godina pauze no ovaj put čak dvaput. Naime, Brena je rasprodala prvi koncert u Areni Zagreb 14. prosinca no kako je njen nastup u organizaciji Star produkcije izazvao toliko veliki interes publike, dodan je još jedan koncert i to 15. prosinca 2019. godine.

” Presretna sam što ću se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam ”, kaže Brena.

 

Lepa Brena_SBP
image-171735

 
Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su dobrog provoda, a svakim nastupom i dalje dokazuje zašto je jedna od najvećih zvijezda u regiji.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet  filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo”, a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert 15. prosinca mogu se kupiti od danas u sustavu Eventim.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts