Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lepa Brena na dvoiposatnom nastupu izvela je 45 hitova iz više od 35 godina duge karijere

Lepa Brena, Zagreb _Foto_Igor Karačić

Lepa Brena održala je spektakularan koncert u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, a na dvoiposatnom nastupu izvela je 45 hitova iz više od 35 godina duge karijere.

 

 

Lepa Brena, Zagreb _Foto_Igor Karačić
image-179270

 

Teško je sakriti ovu sreću i veselje da se vidimo nakon toliko mnogo godina. Samo za vas pripremili smo the best off moje karijere. Idemo iz 2019. u vrijeme kad smo počeli, obratila se Lepa Brena hrvatskoj publici na početku spektakularnog nastupa otvorivši ga hitom “Boliš I ne prolaziš”. Pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije raspjevala je rasprodanu zagrebačku Arenu izvevši pred hrvatskom publikom 45 pjesama iz više od 35 godina duge karijere. Na pozornicu najveće hrvatske dvorane spustila se poput kraljice viseći sa zvijezde, a oduševljena publika svih generacija dočekala ju je vriskom i ovacijama. Neumorno su s Brenom dva I pol sata pjevali u glas.  Uz specijalne audiovizualne efekte, bend, zbor, plesače, akrobate, Brena je na ovom glazbeno – scenskom spektaklu imala i posebnog gosta, sina Stefana s kojim je otpjevala duet “Jedan dan života”.

 

Lepa Brena, Zagreb _Foto_Igor Karačić
image-179271

U Zagreb je sa suprugom i sinovima došla prije nekoliko dana, a osim napornih proba slobodno vrijeme je koristila, kaže, za šetnju gradom kojeg dobro poznaje i druženju s prijateljima.

 

Lepa Brena, Zagreb _Foto_Igor Karačić
image-179272

 

Kako je i obećala, priredila je show prepun energije i emocija koju uspješno već više od 35 godina prenosi na publiku.

 

Lepa Brena, Zagreb _Foto_Igor Karačić
image-179273

 

 

Izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazba na ovim prostorima još jednom je dokazala zašto je i dalje u samome vrhu glazbene scene, a ovakav grandiozan show ponovila je i sinoć u zagrebačkoj Areni.

 

 

Lepa Brena, Zagreb _Foto_Igor Karačić
image-179274

 

Piše M.T Foto  Igor Karačić

About The Author

Related posts