Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Legendarni glazbenik šokirao javnost otkrićem, posljednje tri godine za njega nisu bile nimalo lake

rod stewart

Legendarni britanski glazbenik Rod Stewart otkrio je kako se uspješno oporavio nakon bitke s rakom prostate, koju je u tajnosti vodio posljednje tri godine.

74-godišnjem Rodu bolest je bila dijagnosticirana 2016. godine, u početnoj fazi, nakon jednog rutinskog pregleda. O svemu je progovorio tijekom jedne humanitarne večeri prikupljanja na kojoj su mu društvo pravili i i ostali bivši članovi njegova benda The Small Faces, Kenney Jones i Ronnie Wood, prenosi The Mirror.

“Prije dvije godine dijagnosticiran mi je rak prostate. Nitko nije znao dosad, ali smatrao sam kako je vrijeme da svima kažem da sam zdrav sada i zahvaljujući tome što mi je bolest rano otkrivena”, otkrio je Rod kojem je već svojevremno bio uklonjen tumor sa štitnjače.

Rod Stewart
image-171850

Pritom je apelirao i upozorio sve da obavljaju redovito sistematske preglede te savjetovao svima da pokušaju zadržati osmijehe na licima unatoč bolesti.

“Budite pozitivni, dajte sve od sebe i imajte osmijeh na licu. Ja sam uspio i bio sam jednostavno sretan i Gospodin me čuvao”, izjavio je Rod.

2000. godine Rod je strahovao da će izgubiti glas nakon što su mu liječnici uklonili tumor štitnjače. Bilo mu je rečeno da će mu se glas vratiti nakon pola godine, međutim morao je ipak malo duže pričekati prije nego što je mogao opet početi pjevati.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot,instagram

About The Author

Related posts