Lipanj 16, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Lady Gaga traži brisanje dueta s R Kellyjem nakon što je optužen za seksualno nasilje

lady gaga ss
Naime, u nedavnom dokumentarcu o seksualnom uznemiravanju žena i djevojčica u proteklom desetljeću na meti kritika našao se i R Kelly kojeg je nekoliko žena optužilo za zlostavljanja.

Gaga je ove priče opisala kao užasavajuće dodajući kako tisuću posto stoji uz sve žene koje su bile žrtve seksualnih napada.

Ipak, Kelly je negirao sve optužbe, a njegov odvjetnik kazao je kako su u prikazanom dokumentarcu iznesene neistine.

Popularna pjevačica i glumica bila je pod pritiskom javnosti u proteklom periodu jer nije željela komentirati priče o Kellyju.

“Vjerujem tim ženama za koje znam da su patile, ali i pronašle snagu da puste svoje glasove koji se moraju čuti i uzeti za ozbiljno. Kao žrtva seksualnog napada, napravila sam pjesmu i video u najtamnijem periodu svog života. Moja namjera je bila da kreiram nešto potpuno drugčije i provokativno jer sam bila ljuta i tada još nisam shvaćala traumu koju sam proživljavala. Ta pjesma se zove ‘Do What You Want’ i mislim da je i više nego jasno kako je moje razmišljanje bilo eksplicitno uvrnuto u tom periodu. Kada bih mogla vratiti vrijeme, mlađoj sebi bih rekla da uzme terapiju kako bi shvatila u kakvom posttraumatskom stanju se nalazila te da potraži pomoć i otvoreno govori o tome kroz što je prolazila. Žao mi je zbog mog jeftinog osuđivanja u mladosti, kao i zbog toga što nisam ranije progovorila”, kazala je Gaga.

Podsjećamo, pjesma “Do What You Want” objavljena je 2013. godine, a tekst pjesme govori o iskorištavanju ženskog tijela.

Lady Gaga i R Kelly u ovu pjesmu zajedno izveli na dodjeli glazbenih nagrada American Music Awards uz provokativan scenski nastup.

Izvor: klix.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts