Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kupaći kostimi BiteMyStyle osvojili Zrće!

3

Dizajner Zoran Aragović već drugu sezonu uspješno surađuje s klubom Aquarius Zrće. Hostese i promotorice nose ekskluzivne modele kupaćih kostima s potpisom BiteMyStyle!
Četiri su modela, tematski različitog dizajna. Jednodijelni kostim s naglašenim ramenima u plavo-bijeloj kombinaciji inspiriran je morem, dok je drugi kostim osmišljen u dvodijelnom pin up retro izdanju s povišenim strukom. Dizajner je pojedine kostime obogatio i neon detaljima te šljokičastim volanima na ramenima, koji na suncu asociraju na disco kuglu. BiteMyStyle poznat je po jakim koloritima i kombiniranju kontrastnih boja tako da je njegova publika s oduševljenjem dočekala ovu ekskluzivnu kolekciju. U sve kostime dizajner je ukomponirao logo kluba Aquariusa te svoj već prepoznatljivi natpis BITE ME, na vrlo zanimljivim dijelovima kostima.

 

“Čast mi je što mi je ekipa kluba Aquarius ponovo ukazala povjerenje da uljepšam njihove djevojke te sam i ovaj put imao potpunu kreativnu slobodu. Inače sam gost njihovog kluba jer je to glazba koju i privatno slušam pa je to još jedan razlog zašto mi je upravo suradnja s njima veliki užitak!
Sljedeće sezone planiramo našu suradnju proširiti i komercijalizirati kako bi i posjetitelji kluba mogli nabaviti svoj primjerak, jer su pokazali veliki interes za bodyjima i kupaćim kostimima s BMS potpisom.“- otkrio nam je modni dizajner Zoran Aragović.

2
image-29917


7
image-29918

Piše D.T. Fotot Show Bizz Press

About The Author

Related posts