Listopad 18, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kultni beauty brand, kojeg obožavaju Amerikanci, konačno dostupan u Hrvatskoj!

Vaseline

Suha koža jedan je od najčešćih problema kad je u pitanju njega tijela, a uglavnom nastaje utjecajem vanjskih čimbenika. Hladnoća, vjetar, sunce, nečistoća i prašina u zraku, sve su to čimbenici koji izazivaju suhoću kože, a zahtijevaju efikasni i snažni tretman. Upravo takvo rješenje stiže konačno na hrvatsko tržište. Poznati američki brand kozmetike za njegu tijela – Vaseline®– od sada je dostupan i kod nas.

Brand, koji je sastavni dio svakog kućanstva i čiji se proizvodi za njegu ruku ili usana, nalaze u gotovo svakoj torbici, učinkovito je rješenje za probleme kože već više od 140 godina. Njegova osnovna značajka i uspjeh leže upravo u tome što se može primjenjivati na različitim tipovima kože jer ima univerzalni sastojak neophodan za održavanje vlage kože. Glavni sastojak proizvoda iz Vaseline® linije trostruko je pročišćeni vosak koji ne zatvara pore, ne sadržava dodane mirise i ono najvažnije, idealan je za svaki tip kože.

65441 - PIA 63742 Blister Vaseline Lip Tin Original_TIN_FOP
image-164237

Lijep izgled kože započinje njenom hidratacijom, stoga se Vaseline® pobrinuo da njegovi proizvodi prvenstveno zadržavaju prirodnu vlagu kože i tako ju štite od suhoće. Na policama dm-a od sada su dostupni proizvodi novog beauty branda, od klasičnog Vaseline® voska, Lip Therapy® balzama za usne, Intensive Care TM kreme za ruke pa sve do Intensive Care TM linije losiona za tijelo, koja je dostupna i u obliku spreja. Osim što Vaseline® vosak pomaže u njezi suhe i osjetljive kože odraslih, idealan je i za one mlađe članove obitelji pa se tako može koristiti i za njegu pelenskog područja. Njegovo univerzalno djelovanje i primjena ključna je za veliku popularnost ovog branda, koji na prirodni način zadržava vlažnost kože. Upravo zato Vaseline® linija sadrži i Lip Therapy®, vosak u obliku balzama za usne koji dolazi u dvije varijante – Vaseline® Original sastavljen od 100% kozmetičkog voska koji ujedno može biti i podloga za ruž te Vaseline® Rosy Lips, koji sadrži ulje ruže i badema, zadržava prirodnu vlagu usana, a mirisom razbuđuje osjetila.

65444 - PIA 63745 Blister Vaseline Lip Tin Rosy_TIN_FOP
image-164238

U prepoznatljivom obliku, u Intensive care TM liniji proizvoda dostupni su losioni za tijelo Vaseline® Advanced Repair, Vaseline® Essential Healing, Vaseline® Aloe Soothe i Vaseline® Cocoa Radiant, čijim se korištenjem mikro kapljice vazelina lagano apsorbiraju u kožu kako bi je hidratizirali i zaštitili od isušivanja. Ovaj proizvod razvijen je i u obliku spreja, a dostupni su u tri različite varijante u pakiranju od 190ml. Ovi lagani losioni za tijelo ne sadržavaju masnu formulu i ne ostavljaju ljepljivi osjećaj na koži pa je samim time nanošenje brzo i jednostavno, a apsorbiraju se u samo nekoliko sekundi, što koži daje prirodni i njegovani sjaj.

Slikovni rezultat za vaseline dm
Krema za ruke sasvim je sigurno jedan od najčešćih proizvoda koji ljudi svakodnevno koriste i to upravo zato što su dlanovi najviše izloženi vanjskim čimbenicima koji uzrokuju suhu kožu. Vaseline® se pobrinuo osigurati njegovane dlanove s novim kremama za ruke Vaseline® Advanced Repair i Vaseline® Hand&Nails koje pomažu u smanjenju suhoće kože ruku. Osim za njegu dlanova, Vaseline® Hand&Nails s dodatkom keratina pomaže i u sprječavanju gubitka vlage noktiju te se na taj način oni manje listaju i pucaju.

Slikovni rezultat za vaseline dm

Ovaj inovativni beauty brand u samo jednom koraku pomaže suhim područjima kože kako bi postala mekša i njegovana pa ne čudi da će zasigurno postati omiljeni proizvod koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici.

Izvor V.B Foto PR

About The Author

Related posts