Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kristina Burja najavljuje romantično i buntovno modno proljeće

4B3X7494

Nova kolekcija Krie designa, proljeće/ljeto 2015. nudi nam pravo modno osvježenje i po prvi put predstavlja i mušku liniju. U kolekciji će biti i uniseks komada, što Kristinu posebno veseli. Sve to prikazuju i najavne fotografije kampanje koju potpisuje modni fotograf Goran Čižmešija, a zaštitna lica su modeli Marija Perković, Mihael Slivečko, Filip Kordić i Filip Staničić, modne agencije Egoist model management. 

 

2
image-14297

 

Dizajnerica Kristina Burja inspiraciju je pronašla u 70-tim godinama prošlog stoljeća i cijelu atmosferu tog vremena prikazati će 19. ožujka, na modnoj reviji u sklopu događaja BIPA Fashion.hr.

Krie design svoje prepoznatljive krojeve razrađuje, te ih u ovoj kolekciji obogaćuje volanima i fluidnim, lepršavim haljinama u ženskoj liniji. Muška linija sastoji se od casual odjevnih predmeta, koji se osim po udobnosti i prirodnim tkaninama ističu i  po vrlo pristupačnim cijenama. Prevladavaju pastelne boje koje će  ove sezone vladati ulicama, a mnogi komadi imaju naglašene segmente originalnim printom, koji je postao zaštitni znak Krie designa.

 

1
image-14298

 

Etno elementi su također i dalje prisutni, kako u krojevima i dizajnu, tako i u motivima i printu. Pleter je kao uzorak bio veliki hit prošle kolekcije, a sada ga pronalazimo na proljetnim kaputima i haljinama. 

Kristina Burja razvija svoju modnu priču o ženi koja voli istaknuti svoju ženstvenost ali ne želi sakriti svoju snagu i moć pred muškarcem koji je prati na tom putu.

 

Piše M.T. Foto Goran Čižmešija

About The Author

Related posts