Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kris Jenner razorila obitelj Kardashian-Jenner!

336

Prvo je propala ovogodišnja tradicionalna božićna čestitka slavne obitelji upravo zbog nje, a sada je i Bruce Jenner svojoj uskoro bivšoj supruzi odogovorio negativno na poziv na godišnji blagdanski party. Kendall Jenner joj je dala otkaz kao svojoj menadžerici, svekrva je naziva čudovištem opsjednutom kontrolom. A navodno su svi ljuti na nju jer se viđa s mladićem. 

 

‘Kendall joj je jasno dala do znanja da je više ne želi za svog menadžera. Kris se toga i bojala budući da se Kendall prije par mjeseci odselila i započela vlastiti život. Kendall neće dopustiti da je iskoristi kao što je to Kris napravila s Kim, otkrio je izvor.

 

36
image-6804

Navodno su i svi članovi obitelji Kardashian-Jenner izabrali stranu Bruca Jennera te mu dali potpunu podršku, što je jako naljutilo Kris. Bivši Olimpijac nema namjeru provesti blagdane u društvu svoje bivše supruge te želi započeti novu, vlastitu božićnu tradiciju.

222
image-6805

Problemi između Kris i Kim traju od njenog skidanja za naslovnicu časopisa Paper. ‘Kris je ljuta jer Kim nije dobila novac za skidanje odjeće. Kris je htjela svojih deset posto. Nije bila ljuta zbog golotinje, samo misli da je to bio loš poslovni dogovor’, kaže izvor.

Piše : Izvor : RadarOnline                Foto : Facebook

About The Author

Related posts