Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kraljica i princ Harry pričali nasamo puna četiri sata, konačno mu je rekla što misli o njegovim postupcima

princ Harry_Instagram

Kraljica Elizabeta održala je u utorak četverosatni sastanak s princem Harryjem u dvorcu Windsor kako bi raščistili sve moguće nesuglasice, te kako bi mu osobno dala do znanja da će uvijek biti dobrodošao natrag kući ako se poželi vratiti svom kraljevskom životu, prenosi Daily Mail.

93-godišnja kraljica tako je odlučila pozvati vojvodu od Sussexa, odnosno svog dragog unuka Harryja na ručak kako bi njih dvoje otvoreno porazgovarali uoči posljednjih službenih dužnosti koje čekaju njega i suprugu mu Meghan Markle prije 31. ožujka kada će i službeno odstupiti s dužnosti.

Izvor s dvora je za The Sun potvrdio kako je njihov razgovor završio s Kraljičinim izjavljivanjem ljubavi unuku pri čemu mu je jasno dala do znanja da se može vratiti kući kada god to poželi.

“Kraljica je imala o puno toga pričati s Harryjem i ovo je bilo idealno vrijeme za njih dvoje, da izglade sve i postignu mir. Bila je to prva prilika za razgovor s Harryem nasamo i da čuje kakvi su njegovi planovi. Sve je proteklo u opuštenoj atmosferi i mogli su reći sve što im je bilo na umu”, izjavio je izvor.

princ Harry i kraljica Elizabeta II.
image-184056

Dodao je i kako je kraljica Elizabeta bila vrlo uzrujana zbog Meghan i Harryja, odnosno njihove odluke da se presele u Sjevernu Ameriku, te da bi češće voljela viđati svog praunuka Archieja.

“Prihvatila je trenutno da su oni tako odlučili i da će živjeti u Sjevernoj Americi. No također je htjela i jasno im dati do znanja da za život neće moći zarađivati iskorištavajući svoju kraljevsku titulu i naslov. Također im je rekla da se mogu vratiti ako to požele jer će biti dočekani širokih ruku”, rekao je izvor za britanske medije.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagaram

About The Author

Related posts