Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Košarkaški spektakl u punoj dvorani Dražena Petrovića pratili brojni poznati

Mario Petreković

Velika napetost i uzbuđenje sinoć je pred mnogobrojnom publikom vladalo u Košarkaškom centru Dražen Petrović u kojem su snage odmjerili KK Cedevita i podgorički klub Budućnost. Treću, odlučujuću utakmicu polufinala ABA lige popratila su poznata lica s domaće scene koji su do same završnice glasno navijali za Cedevitine igrače, a među njima su se istaknuli:  pjevačice Zsa Zsa i Lea Mijatović, glumice Petra Dugandžić, Katarina Baban, Sara Moser, Ana Vučak Veljača. Iz sveg glasa za košarkaše Cedevite navijali su i Valent Sinković, Dorijan Klarić, Ana Miščević, Ana Radišić, Zoran Aragović te poznata sportska lica Dalibor Bagarić, Stojko i Josip Vranković, Igor Pokrajac te mnogi drugi.

Uz sjajne prethodne dvije utakmice Cedevitinih košarkaša, sinoć se ponovno pred prepunom dvoranom odvio spektakularan košarkaški dvoboj protiv euroligaša Budućnosti. Uzbuđenje je trajalo kroz cijelu utakmicu, a glasno navijanje s tribina, atraktivni nastupi Cedevitinih navijačica, energična atmosfera te brojna iznenađenja koja je Mario Petreković pripremio za zagrebačku publiku, dodatno su podigli raspoloženje u dvorani koja je strastveno bodrila omiljene košarkaše. Neizvjesna utakmica obilježena fantastičnom igrom oba kluba završila je ipak u korist podgoričke Budućnosti, a publika je pljeskom ispratila košarkaše oba kluba koji su se borili do zadnje sekunde.

Utakmica na kojoj se zasigurno tražilo mjesto više završila je porazom Cedevite s rezultatom 73-78 (21-10, 20-29, 17-18, 15-21) i tako omogućila branitelju naslova Budućnosti prolazak u finale ABA lige.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts