Travanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kopira li lijepa kraljica stajling Meghan Markle?

kraljica Letizia
Španjolskoj kraljici Letiziji dodijeljena je čast uručenja trofeja Copa de la Reina pobjednicama velikog finala istoimenog nogometnog natjecanja u Granadi
Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora sinoć je po prvi put dodijelila vrijedan trofej nogometašicama kluba Real Sociedad nakon pobjede u finalu Kraljičinog kupa nad Atletico de Madridom.
kraljica Letizia
image-162878

Ova poseban trenutak, 46- godišnja kraljica Letizia odlučila je označiti elegantnim izdanjem u znaku crnih hlača i bijelog sakoa bez rukava sa decentnim zlatnim detaljima. Riječ je o kreaciji s potpisom njezinog omiljenog španjolskog dizajnera Felipea Varele, čije odjevne komade vrlo često nosi na javnim angažmanima.

Zahvaljujući novom modnom izdanju u znaku sakoa bez rukava, kraljica je posebno istaknula mišiće na rukama što se posebno dojmilo predstavnicima španjolskih medija koji su njezin odabir shvatili kao snažnu poruku koju je dodatno potkrijepila govorom u kojem je istaknula kako se nada da će ženskom nogometu u španjolskoj nastaviti rasti popularnost.

U odnosu na španjolske, britanski mediji su novo izdanje kraljice Letizije usporedili s onim vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle.

Meghan markle i Letizija
image-162879

Na službenim fotografijama iz palače Windsor, Meghan je uz sina Archieja i supruga, princa Harryja pozirala u bijeloj haljini zlatnih detalja s potpisom relativno nepoznate dizajnerice Grace Wales Bonner.

Izvor tportal.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts