Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kontroverzna fotka golišave milijarderke skupila više od 10 milijuna lajkova, ali i mnoge negativne reakcije

kylie-jenner-ae87a69259376327c181ac19391e9ab5_view_article_new

Nakon što ju je Forbes proglasio drugom najbolje plaćenom zvijezdom u 2018., najmlađa milijarderka svijeta, raskošna Kylie Jenner odlučila se počastiti luksuznim odmorom iz snova. S kćeri Stormi i najboljom prijateljicom Anastasijom Karanikolau ljepotica ljetuje na tajnoj tropskoj lokaciji.

Iako nije otkrila gdje se točno odmara, Kylie je svoje obožavatelje na Instagramu oduševila InstaStoryjima i snimkama kristalno plavog mora, koktela i luksuznog smještaja.

Jedna fotografija koju je Kylie podijelila na Instagramu izazvala je mnogo kontroverzi. Naime, odmah po dolasku u hotel lijepa poduzetnica objavila je fotku na kojoj je – potpuno gola.

Na fotografiji Kylie nosi samo predimenzionirani šešir koji joj skriva lice, a najintimnija mjesta sama je pokrila rukama i strateški prekriženim nogama. Iako je u samo jedan dan za tu objavu dobila više od 10 milijuna lajkova, mnogi su zaključili da je – pretjerala.

Najmlađoj članici klana Kardashian-Jenner poručili su da je ona majka i upitali je zašto se stalno skida.

Kylie Jenner
image-167926

No čini se da Kylie ti negativni komentari uopće nisu pogodili jer je nakon te objave nastavila s postanjem golišavih fotografija.

Izvor dnevnik.hr  Foto Screenshot

About The Author

Related posts