Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Koncert Zorice Kondža u Lisinskom rasprodan!

kondza

Kondža: Bit ću u savršenoj formi, hvala svima koji će doći i noć učiniti savršenom

Obožavatelji Zorice Kondže do posljednjeg će mjesta 26. svibnja ispuniti veliku dvoranu KD Vatroslav Lisinski kako bi sa splitskom divom obilježili 30 godina njene solističke karijere.

Tjedan dana prije velikog koncerta ‘Zorica Kondža – 30 godina’, dvorana je u potpunosti rasprodana.

– Hvala svima koji će doći na koncert jer je publika najvažniji faktor koji će tu večer učiniti savršenom i stvarno se nadam da će s koncerta otići ispunjeni kao i ja. Hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji, diskografskoj kući Scardona i Zvonimiru Sunari, kazala je Kondža i dodala da radi punom parom kako bi koncert dugo ostao u pamćenju publike.

– Popis pjesama je spreman, probe su u tijeku, svi znaju što trebaju, a i moj je glas spreman. Malo sam uzbuđena jer mi je ovo ipak važna obljetnica, ali vjerujem da ću biti u savršenoj formi, zaključila je Kondža.

S njom će u Lisinskom kao gosti nastupiti Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Neno Belan te Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će joj se na pozornici pridružiti u izvedbi zajedničkih hitova.

– Hvala i kolegama što su se rado odazvali mome pozivu, drago mi je što ćemo nakon malo duže stanke opet zajedno stati na pozornicu i otpjevati naše duete, kazala je Kondža.

O njoj samo riječi hvale ima bliska prijateljica Doris Dragović koja je Zoricu prošle godine pozvala kao posebnu gošću na svoj koncert u Lisinskom te su zajedno otpjevale ‘Zar je voljeti grijeh’.

– Oduvijek je Zorica bila posebna, od mladih dana je imala stvarnu moć, samopouzdanje, bistrinu i znanje. Činilo se da pred njom, onako mirno jakom, lako padaju maske. I danas mislim da pogledom može nekako proći kroz ljude, s velikom ljubavlju govori Doris, još jedna pripadnica zlatne splitske glazbene generacije. Kod Zorice najviše, kaže, cijeni toplinu i suosjećajnost, duhovitost kojom ju je dovodila do suza, otvorenost i ‘iskrenost do bola’.

– Sve mi je u njoj. To su sastojci pravog prijateljstva, a ja imam sreću i čast da to baštinim do danas. Njenu umjetnost bilo bi ludo stavljati u riječi, mogu samo reći – njene pjesme se piju, njena muzika se diše, Zorica se živi, zaključila je Doris.

A da osim pjevanja Zorica Kondža ima još mnogo skrivenih talenata poput pričanja viceva i onog sportskog, pokazala je u emisiji ‘Večer na 8. katu’ Daniele Trbović koju možete pogledati u četvrtak u 20 sati na prvom programu HRT-a.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts