Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Komadi inspirirani boho stilom koje želimo u ormaru!

reserved,P20new2,P20,283,P20of,P2010,29.jpg.pagespeed.ce.0LrLMuMjV7

Dolaskom prvih zraka sunca vrijeme je da se oprostimo od zimske odjeće i najdražih gležnjača te uskočimo u nešto laganije i prozračnije materijale. Kada govorimo o proljeću, možemo se složiti kako se definitivno radi o jednom od najdražih razdoblja, i to ne samo zbog toplog i lijepog vremena, već zbog bezbroj mogućnosti šarmantnog odijevanja.

Prva pomisao koja nam padne na pamet na spomen sunca i laganog povjetaraca je beskrajno uživanje, ispijanje ukusne kave ili soka, ali zasigurno i lepršavo te vedro odijevanje. Ove sezone zemljani tonovi i pastelne nijanse nametnule su se kao neki od najvećih trendova, a činjenica kako savršeno pristaju baš svima, dodatno ih pozicionira visoko na listi omiljenih trendova. Kada govorimo o pastelnim bojama, govorimo o bojama koje će podignuti baš svaku kombinaciju te joj podariti određeni ležeran prizvuk koji će istovremeno biti suptilan i elegantan, no u upečatljiv. Pastelnim, ali i zemljanim nijansama odlično pristaje popularni boho stil koji je jedan od omiljenih stilova brojnih trendsetterica, a jedan od razloga je njegova lakoća kombiniranja, opuštenost te lepršavost koja osvaja na prvi pogled.

Odlučite li se kombinirati komade u ovom stilu, možete pustiti mašti na volju te se poigrati koliko god želite, a nit vodilja vam mora biti udobnost te sanjivost. Kada govorimo o bohostilu, govorimo o načinu odijevanja koje je izrazito opušteno i ležerno, karakterizirano slojevitim odijevanjem kojem je glavna zadaća udobnost. Ljetno vrijeme idealan je period za eksperimentiranje s ovim stilom zato što dopušta poigravanje sa slojevima, a komad koji definitivno najviše volimo su haljine, ali i kratke hlačice. Osim navedenih komada, vrlo su šarmantni i zanimljivi ogrtači s različitim uzorcima, ali i šeširi koji će svaku kombinaciju nadopuniti te joj podariti potpuni boho štih.

Reserved je high street brend koji nas uvijek iznenadi svakom novom kolekcijom, a činjenica kako odnedavno možemo kupovati i online dodatno nas veseli i potiče na kupnju sjajnih komada koje su ovoga puta ponudili. ReDesign kolekcija odiše zanimljivim etno motivima koji se savršeno uklapaju u boho estetiku, a mi smo osmislili tri sjajne kombinacije koje su tu da vas inspiriraju za kombiniranje i osmišljavanje odličnih lookovakoji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Izvor fashion.hr Foto Reserved

About The Author

Related posts