Srpanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kolekcija cipela s hrvatskim potpisom – dizajnerica Marijana Hero predstavlja Superheroicly Shoes

02_h4h_Hbrown-29

Uspjeh ostvaren pri predstavljanju prve kolekcije cipela na petu za proljeće i ljeto 2018. na reviji održanoj tijekom njujorškog tjedna mode u rujnu 2017. dao je Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes dodatni poticaj da najširu publiku upozna sa svojom drugom kolekcijom cipela Superheroicly vol 2 .

 

 

02_h4h_Hbrown-5
image-175227

 

 

Nakon otkačenih štikli na block petu na red su dosle zaigrane klompice i sandale te zavodljive salonke sa špicastim vrhom. Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevnice.

 

 

02_h4h_Hbrown-15
image-175228

 

 

Zaigrane, odvažne, raznobojne i kreativne, nova  kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes, s jarkim kolorističkim akcentima, detaljno razrađenim uzorcima i šljokicama. Cipele su izrađene u limitiranom broju, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do popularnih glitter materijala.

 

 

02_h4h_Hbrown-22
image-175229

 

 

 

Stvarajući modu za heroine svih uzrasta  – Hero4Heroes obraća se odvažnim ženama, koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja.

Kampanja za novu kolekciju snimana je u Londonu.

 

Piše L.A Foto Harriet Brown

 

About The Author

Related posts