Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Koktel smrti: Konačno otkriven uzrok smrti 18-godišnje sestre slavnog glazbenika

Félicité Tomlinson ss

Sestra pjevača Louisa Tomlinsona, Félicité Tomlinson, preminula je u 19. godini života u ožujku.

Tri godine nakon što je član popularnog banda One Direction ostao bez majke Johannhe koja je bolovala od leukemije, Louisa je zadesila još jedna obiteljska tragedija – ostao je bez svoje 18-godišnje sestre Félicité.

Louis i Félicité Tomlinson
image-171541

Félicité se onesvijestila usred navodnog srčanog udara u svom stanu u Zapadnom Londonu. Njoj bliska osoba koja se u tom trenutku nalazila s njom bila je pozvala hitnu pomoć.

Hitna pomoć je na Félicitéinu adresu stigla s dva vozila i liječničkim timom, no unatoč intenzivnim naporima da joj pomognu i spase život, mogli su samo proglasiti vrijeme smrti. Osim hitne pomoći na mjestu događaju pojavila se i policija kako bi utvrdila sve okolnosti.

A tek sada je otkriveno kako je mlada Félicité preminula od posljedica predoziranja koktelom kokaina, Xanaxa i Oksikodona. Pronađena je s bijelim usnama jutro nakon što je konzumirala kokain s prijateljicom, prenose britanski mediji.

Félicité Tomlinson ss
image-171542

Mrtvozornica je otkrila kako nije pronađen niti jedan dokaz da si je Félicité na taj način htjela oduzeti život.

Sestru poznatog glazbenika na Instagramu je pratilo 1,4 milijuna obožavatelja, a maštala je kako će jednog dana postati modna dizajnerica.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, instagram

 

About The Author

Related posts