Prosinac 11, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kojoti feat. Kandžija snimili novi video ‘Sve je pod kontrolom’

Kojoti SBP

Praćeni uspjehom povratničkog albuma ”Sve je pod kontrolom?”, Kojoti su u petak 26. travnja  predstavili novi video spot “Sve je pod kontrolom”. Kako i u pjesmi, tako i u spotu, ulogu gosta odigrao je genijalni osječki reper Kandžija iz čijeg stožera su nedavno stigle vijesti da s bendom Gole žene radi na novom materijalu.

 

Kojoti 01
image-161194

Kojoti

 

Video sniman u Tvornici kulture vizualno prati prethodne spotove s četvrtog albuma Kojota: “Mi ne pripadamo tu”“Ljubav u kvaru”“Nova riječ” i “Evolucija ide u pogrešnom smjeru”, a sve ih potpisuje jedan od trenutačno najangažiranijih redatelja glazbenih spotova, Dalibor Barić.

 

 

 

Nakon 17 godina pauze, početkom ožujka za diskografsku kuću Dancing Bear Kojoti su objavili četvrti studijski album “Sve je pod kontrolom?”, koji je dočekan izvrsnim recenzijama koje su ga, iako smo tek u prvom kvartalu godine, okarakterizirale kao “najbolji rock album godine” (music-box.hr) te kao “najbolji comeback ikad u povijesti regionalne glazbe” (dopmagazin.com), dok je Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar Jutarnjeg lista, napisao:- Za razliku od niza comeback albuma iz 21. stoljeća, koji su poslužili za podgrijavanje stare slave, ‘Sve je pod kontrolom?’ Kojota zakuhan je ukusnije od svih prijašnjih albuma. Zvuči svježe, iskričavo i nabrijano. Ovim albumom Kojoti se mogu ponositi kao najboljim u opusu.

 

 

Kandžija_DB.Photography_2
image-161195

Kandžije

 

Kojoti se trenutačno pripremaju za ljetne koncerte koji će se protegnuti od Hrvatske do Srbije, a među prva dva otkriveni su oni u sklopu Chill & Grill festivala na Bundeku 3. svibnja te prije toga 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

Album ”Sve je pod kontrolom?” objavljen je na CDu i donosi 11 pjesama, a možete ga slušati online na Deezeru i YouTubeu te na

 1. Sram
 2. Ljubav u kvaru
 3. Mi ne pripadamo tu
 4. Tuđe luke
 5. Evolucija ide u pogrešnom smjeru
 6. Oprosti što te volim
 7. Sve je pod kontrolom feat. Kandžija
 8. Nova riječ
 9. Da li znaš moje ime? feat. Luka TBF
 10. Prekrasan dan
 11. Dan

Kojoti su: 
Bobo Grujičić – bubanj 
Vanja Marin - bas
Davor Viduka - gitara
Alen Marin - glas

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts