Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Koje glumice su odbile glavnu ulogu u “Pedeset nijansi sive”?

article_big_1426256811clarke-570

Emiliji Clarke ili Daenerys Targaryen u “Igri prijestolja” nije strano svlačenje na ekranu za potrebe uloge, međutim ovo je bio glavni razlog zbog kojeg je odbila ulogu u filmu “Pedeset nijansi sive”.

Ona je u intervjuu za The Hollywood Reporter rekla da ne želi graditi čitavu karijeru samo na takvim ulogama. “I ranije sam se skidala zbog uloge i bila zabrinuta da ne budem obilježena kao takva”, objasnila je ona. “Ali ne žalim ni za čim”.

Međutim ona nije jedina glumica koja je odbila ulogu Anastasije Steel u filmu koji je zaradio 558.6 milijuna dolara širom svijeta od premijere 13. veljače.

Shailene Woodley je bila prvi izbor za ulogu Anastasiu Steel, ali je morala odbiti zbog ugovorne obaveze za film “Divergent.”
Ryan Gosling je bio u igri za ulogu Christiana Greya ali je odbio zbog svoje politike da ne glumi u nastavcima, kao i Matt Bomer i sin Clinta Eastwooda, Scott Eastwood.

Emilia Clarke je zbog rasporeda snimanja Igre prijestolja odbila nekoliko uloga u filmovima, uključujući i Snowden Olivera Stonea, ali gledat ćemo je u novom “Terminatoru: Genisys” ovog ljeta.

 

 

Sa zaradom od 7 milijuna dolara po sezoni za Igru prijestolja (koju ona poriče i samo kaže da se ekipa “vrlo dobro brine o njoj”) i glavnom ulogom u novom Terminatoru koji će izaći 1. srpnja Emilia se ne može požaliti.

Izvor: Businessinsider.com

About The Author

Related posts